HELT VANLIG SOMMARGRILLKVÄLL

.

Det bästa som finns – snabb grillmiddag med världens enklaste och godaste sallad just nu! (Lever typ på denna som bara är söta jordgubbar, salladsmix och smulad feta. Ingen dressing och inget annat extra fnuss) Vi grillar oftast kyckling hos oss på sommaren för det gillar alla i vår familia. Ingen sås till för mig utan bara grillad citron för jag tycker det är så fräscht och underbart gott.

.

.

.

God kväll vänner!

.

.

Tydligen viktig hockey på tv ikväll! Men faktiskt så är hockey det enda som jag tycker är någorlunda spännande att titta på. Iaf om Sverige är med och det är typ ja final. DÅ är det ganska kul:)

.

Idag har vi mest varit ute hela långa dagen i solen och fixat en massa i trädgården och nu hettar kinderna och det känns nästan som när man varit ute ett par timmar på havet. Ni vet när man är så där lite omtöcknad och rufsig i håret och ja ”tilltufsad”! Ska ta en skön dusch och så sätta på mig myskläderna och sen joina H i hockeysoffan här med en stor skål kakdegsglass från B&J. Så mysigt så (Hoppas även på lite axelmassage:)

.

.

Njut nu kvällen vänner så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “HELT VANLIG SOMMARGRILLKVÄLL

 1. Finfina bilder! Snälla kan inte du svara på var du köpt glasburkarna som står på ditt utebord!! SÅ FINA, letar precis efter sådana. Såg även att någon annan undrade det vid förra inlägget om er uteplats.

  1. De kommer från Tine K 🙂 Petra har svarat på den frågan på instagram 🙂

  2. Glassvasene ligner på noen Tine K har hatt tidligere, men mulig de fortsatt selger de.

 2. Tack för svar ang glasburkarna till er läsare!!
  En fråga till ;vilken storlek har du på din Bernadotte termoskanna? 0,8l eller 1l? Är du nöjd med den?

   1. Jag har den minsta kannan och den räcker till 6-8 koppar 🙂 helt perfekt!:)

 3. Supermysigt och livets bästa med hela familjen tillsammans!
  Jag undrar också över dynan i stolarna?
  Tack!

 4. För något år sedan inredde du er stora balkong så himla fint med en massa möbler. Var har de blivit av och använder ni inte balkongen?

Comments are closed.