PACKNING PÅGÅR


.

Här hos oss i Småstaden pågår lite semesterpackning just nu! Charter väntar och det tvättas och viks och fixas och det ska bli fantastiskt skönt med en trip till värmen. Nog för att vi har tip-top väder hemma också just nu för tillfället men ja ni vet, medelhavsvärmen är ju liite annan på något sätt. Och få bada i havet, aaaah. Badkruka de luxe när det gäller murrig insjö, iskall Östersjö, manetfyllda hav och ofräscha håriga pooler men Medelhavet badar jag gärna i iaf! Ny baddräkt som packas ned kommer från Twist and Tango och den är världens tips – supersnygg, lagom täckande och bekväm och får PPPPP (finns här) Till den blir det nya semestersmycken från Orelia med palmer och ananasar (finns här) och flipflops från Superdry (finns här) Solisarna är från Le Specs (Midtown Västerås) och solhatten med tryck kommer från Gina Tricot.

.

.

.

Bloggerskan med baddräkten på! (Bjuder på lite oretuscherade fyrbarnsmammalår i försommarsol idag – varsågoda:)

.

.

.

Nej nu ska kila ner i tvättstugan en sväng till men vi ses snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

52 kommentarer till “PACKNING PÅGÅR

 1. Varför ens nämna att de är oretuscherade? Det är väl bara typ Kissie som retuscherar sånt…?

 2. Var nöjd med hur du ser ut……du är ju ändå inte jätteung. Så synd att det ligger så mycket fokus på utseende. Fyra fina barn…njut!

 3. Jag gillar verkligen dig och din blogg, men jag måste erkänna att jag blir lite provocerad av ”oretuscherade fyrbarnsmammalår” – du är ursnygg så jag tycker det är så onödigt att du skriver sådär. Finns många människor, inkl. mig själv, som önskar man såg ut sådär, och då är jag bara 27 år och har bara fött ett barn… Gilla dig själv istället och sluta förklara dig! Du är skitsnygg och ser jag ut sådär när jag är 40+ skulle jag vara väldigt nöjd!! Kram och hoppas ni får en härlig semester 🙂

 4. Hur står det till med självbilden egentligen?
  Oftast blir den bättre med åren iaf. Så att bli äldre har ju lite fördelar det med som tur är 😉
  Hoppas ni får en härlig resa iaf.

 5. Nu har jag ju gjort valet att följa din blogg då den inspirerat mig men för varje gång du fäller kommentarer om din kropp och utseende i såna här aspekter tappar jag smaken. Du är inte bara en influencer utan en förebild till två döttrar, tänk en gång till innan du fiskar efter smicker på det här sättet.

 6. Precis som många andra mår jag bara illa av dina kommentarer så fort du visar din kropp. Så pinsamt genomskinligt att du bara fiskar efter komplimanger. Lägg lite pengar på en bra terapeut så att du kan jobba på självbilden istället!

 7. Ni elaka människor som döljer er här anonymt. Passar det inte – följ någon annan blogg!!
  Fy skäms på er😡!
  Petra, du är fantastisk!

 8. kan bara instämma här, man tappar smaken för denna blogg!

 9. You look fantastic! I’ve been reading your blog for about 4 years now and I just love it.

 10. Men, herregud! Följ inte bloggen om ni blir så otroligt provocerade av den! Superbra blogg med massa inspiration 🙂

 11. Är verkligen utseendet så viktigt?
  Du är ju berikad med så mycket i livet, var glad och tacksam för allt du har…

 12. Osmaklig kommentar. Nej nu är det slutföljt för mig tycker denna blogg har tappat sin feelgood känsla. Det räcker för mig!

 13. Tips är att hålla dig till det du är bra på, inredning. Ge gärna tips på sådant du tycker är fint även om du inte har det hemma (vi har sätt alla vinklar och vrår uppdaterade regelbundet även om det också är kul att se då och då :)). Angående operationer, fix och trix på dig själv så blir det liksom inte bra då det blir för onaturligt, du är finast som du är. Slappna av och njut av det fina du har. 🙂 Trevlig semester!

 14. Men fy! Vad är det för kommentarer jag läser? Är ni helt från vettet allihop?
  Petra är vacker och tror nog att hon vet det och är ganska nöjd. Men vem är helt nöjd? Nä just det, alla har vi något vi retar oss på även om vi får höra motsatsen av alla andra. Det är bara det att om inte jag är nöjd spelar det ingen roll om alla andra tycker det är det bästa, oavsett vad det gäller.
  Jag tycker du är grym Petra som vågar visa upp dig. Jag tycker också du ser perfekt ut men jag fattar också att du själv har tankar om detaljer du vill ändra även om du är nöjd i stort. Badräkten är superfin och bloggerskan med. Har faktiskt en liknande två delad som linne och Trosa jag köpte för ett par år sen. Älskar mönstret men känner mig ”annorlunda” alla enfärgade på stranden så tyvärr har jag inte använt den mycket, ska tänka till på den nu efter att ha sett dig i din. Så snygg ju!
  Hoppas resan blir toppen!!

 15. Jag har känslan av att Petra inte fiskar efter smicker (hon har ju både ögon och spegel) och inga problem med självbilden heller utan snarare vill provocera kommentarer och att fok ställer sig i två läger, en som kritiserar och en som ”försvarar” typ. Då blir det himla liv i kommentarsfältet. Så ointressant och tröttsamt (för mig) tyvärr! Var trogen följare , känner inte Petra men gillade bloggen. Nu har jag tappat smaken helt, kollar inte alls så ofta bloggen på sistone som jag brukade göra. Synd tycker jag! Hittade mycket inspiration på bloggen förr. Hoppas det vänder…
  Önskar dig, Petra, en trevlig resa med din fina familj!

 16. Har jag tyckt länge; fiskar efter komplimanger, stämmer såååå bra.

 17. Du är en cool, inspirerande, kreativ och snygg kvinna! Älskar din blogg. Ha en underbar dag! Kram

 18. Du ser strålande ut! Fantastiskt fin baddräkt. Man blir såå sugen på sol och semester. Ha en härlig resa, hoppas vi läsare får vara med på ett hörn… <3

 19. Men att du bara orkar. Dålig självkänsla så det bara sjunger om det….Hur tycker du då alla andra som är lite kraftigare än du ser ut???

 20. Du har ju en perfekt kropp – du behöver varken retuschera eller operera!

 21. Åh vilken snygg baddräkt! Baddräkt verkar vara på intåg i badmodet igen 🙂

 22. Snygg baddräkt på en perfekt kropp. Mina lår är väl hälften större men har numera inga komplex för det, de är starka och friska och orkar springa, yoga, rida och leva.

 23. Snälla Petra. Du är sååå himla inspirerande och har en känsla för skönhet som få andra. MEN dina kroppskommentarer förstår jag mig inte på? Är det en ursäktande kommentar, ironisk, eller längtar du efter bekräftelse? Om det är så att du verkligen inte gillar dina lår så ta hand om det – kanske med en terapeut eller coach. Självkärlek har varit en stooooor utmaning för mig och jag har lång väg kvar, men det är så värt det….

 24. Provocerade av att En som är 40+ visar sin fina kropp i sin blogg. Alla har olika utgångsläge och är man smal i grunden får man dessa kommenterar! Har själv erfarenhet av detta! Sluta var avundajuka och missundsamma. Alla ser vi olika ut och alla duger smal som lite mullig!!

 25. Oj så spännande, här var det många som säger sig veta sanningen, Petra har låg självkänsla, bekräftelsebehov och fiskar efter smicker! Det kan ju faktiskt vara så att kommentaren om kroppen handlar om att ”här är jag, ta mig som jag är, jag gillar mig själv tillräckligt för att visa mig i baddräkt”, men då har läsaren inget att förfasa sig över och då blir det ju mindre PK och så kan vi väl inte ha det:)
  Kanske kommentaren är skriven i förebyggande syfte just för att få slippa höra någon annan säga det? Taskiga kommentarer kommer ju som ett brev på posten, ”är du gravid” när en klänning sitter lite löst, ”har du blivit mormor” när hon står med lilleman, inga äkta frågor utan endast skrivna för att trycka till och vara dum. Har Petra redan skrivit att låren inte är perfekta så är det inte lika effektfullt att trycka till och vara taskig.

 26. Man tar sig för pannan! Det är helt otroligt att folk orkar lägga energi på att skriva tråkiga kommentarer. Om det är så att Petras inlägg inte passar, strunta i att kommentera och sluta i så fall att följa hennes blogg. Fy vilka elaka människor det finns, ni borde verkligen skämmas!!! Hur känner ni er som människor, anser ni att vänliga och trevliga eller onda och elaka? Heja dig Petra! Ursnygg baddräkt och du har en fantastisk kropp! Ha en riktigt härlig semester! Stor kram

 27. Jag säger oxå Heja dig Petra!! Mycket läcker baddräkt. Hoppas ni får en härlig resa, samt att vi får en liten del av den. Många kramar till er

 28. Tycker det är så trist att du på något vis talar nedlåtande om din egna kropp. Du kanske inte ser på det så, men vi läsare uppfattar det så. Jag har uppmanat alla mina kvinnliga vänner att se denna serie, och det borde även du göra. Och alla andra kvinnor här inne också göra. https://youtu.be/HAEI3DWfd3k

 29. Jenny: Jag tror inte att de som kommenterar blir provocerade utav att Petra visar sig i baddräkt! Det är meningen ”(Bjuder på lite oretuscherade fyrbarnsmammalår i försommarsol idag – varsågoda:)” som känns så onödig. Klart Petra ska visa sig i baddräkt om hon vill det. Hade hon inte avslutat med den meningen hade det bara varit en baddräktsbild, inga konstigheter. Att behöva understryka att det inte är retuscherat känns….omoget? Att dra ”alla har något de inte är nöjda med..” yadayada, old news. Dessutom har väl ingen påpekat att hon skulle vara tjock, ful, inte klä i den?! (mer än hennes egen kommentar då)
  Om nån läsare hade skrivit meningen: jaså du passar på att bjuda på en bild på lite oretuscherade fyrabarnsmammalår ?
  Jösses vilket liv det blivit då! Hur som helst, snygg baddräkt..passar perfekt! Riktigt snygg på!

 30. Snygga lår & snygg baddräkt. Varför ens nämna något om”4-barns…” ???

 31. Hej! Har följt din blogg länge men aldrig kommenterat faktiskt men nu brann det till. Förstår inte att folk har mage eller orkar skriva sådana kommentarer som detta inlägg fått. Man kan tycka och tänka vad man vill men sen får man faktiskt filtrera, kan inte tänka mig att någon skulle säga något sådant till ansiktet på dig. Följer andra bloggar och när bilder och texter i stil med denna dyker upp så tänker iaf jag att det handlar om glimten i ögat, ibland lite blandat med humor kanske och ofta att personen är jädrigt generös och bjussig. Hursomhelst (blev långt det här), bloggen är fantastisk och inspirerande och det speglar ju även personen som skapar den! Ha en underbar semester, ser fram emot många bilder (åker dit med familjen om en månad 🙂 KRAM från en snällis

 32. Jag har förståelse för ovan kommentarer. Tycker heller inte de var elaka eller mobbande på nåt sätt. Har man en blogg och är en ”offentlig person” får man räkna med att allt inte är ros. Att vara elak och mobba är aldrig acceptabelt men man kan inte räkna med att bara få bekräftelse på allt man gör och vem vill ha det egentligen? Jag förstod faktiskt inte varför du måste överhuvudtaget nämna låren. Du är en förebild för många, snygg, fräsch, framgångsrik i din bransch och ser jättebra ut. Det kan alla se. Varför inte stå upp för det och fokusera på den snygga baddräkten istället för låren? Det hade varit så mycket coolare. Det blir lite skev bild på hur man ska se ut. Självklart är det en annan sak hur man känner sig men det kan vi lämna därhän. Jag gillar dig (det du visar) och din blogg och kikar ofta in för inspiration och tips och kommer fortsätta med det. Baddräkt eller ej. Du är en snygg och duktig kvinna oavsett ålder och behöver inte på något sätt ursäkta lår eller något annat. Att prata om skavanker är rent ut sagt ointressant. Se bara hur populär Mia Parnevik blivit. En fantastisk kvinna det med. Jag hoppas jag lyckats förmedla utan att mobba. Mobba är inte min mening. Ha en skön och härlig semester nu. Kram på dig.

 33. Den svenska avundsjukan har tydligen gjort sig påmind 😡 Du är jättefin Petra ( tro inget annat ) önskar dig och din familj en underbar semester ❤️

 34. Alltså jag skulle kunna mörda (nästan) 😋 För din kropp!!! Så fin är du! 👌

 35. Snygg baddräkt! Och tack för den trevliga kvällen på Akademikliniken i tisdags! Fick ed mig flera nya produkter som jag tycker känns jättesköna! Kram!

 36. Det är 2017 nu. Skönhetsoperationer och retuschering är så 2010 och strålar bara osäkerhet och dåligt självförtroende. Sträck på dig och jobba med ditt självförtroende. Heja dig!

 37. Herregud så vuxna kvinnor håller på. Tror absolut inte att hon har dålig självbild, dåligt självförtroende eller skulle vara osäker. Ve och fasa om hon skulle skriva att hon är NÖJD. Sluta läsa Petras blogg om ni stör er. Tycker hon är super cool och härlig som bjuder på sig själv och sin vardag. Stor inspiration. Mera klädtips mottages 🙂 Ha en S U P E R resa och visa många fina bilder. Alltid retar de någon, ett måtto jag strävar efter ibland 😉

 38. Du är ju supersnygg och du har ju fött 4 barn precis som jag men så ser inte min kropp ut vill jag lova .Var stolt för hur vacker och framgångsrik du är .Om du sen tycker att du har lite skavanker är det väl helt okej ,det har vi ju alla oavsett ålder och det upptar ju olika mycket i våra liv.
  Det är den kungliga svenska avundsjukan som ses här ibland kommentarerna och den kan man ju strunta i. Hoppas att ni får en skön semester.

 39. Du är så snygg! Ser många troll som kommenterat inte alltför trevligt. Men så är det med avundsjuka näthatare.
  Dom vill nog egentligen vara precis som Du, och när dom inte kan åstadkomma det så går dom till attack.
  Ha en trevlig resa ❤

 40. Jag såg inlägget och kan faktiskt inte alls förstå denna hysteri. Hon har självdistans och bjuder på sig själv. DET är en oerhört stor tillgång som många kanske borde jobba lite på. 😉 Att bli så hysterisk kring detta tyder bara på att man själv kanske har lite att arbeta med kring sin självbild både hur man rent uppför sig kommentarsmässigt men också hur man jämför sig själv kroppsmässigt och inte kan skilja på ironi, självdistans och vad som faktiskt är på riktigt. Tror att Petra lade ut en bild som hon själv kände sig bekväm med.
  Kram till er alla!

 41. Vilken fin baddräkt! Skönt med varma bad och solsemester! Njut nu hela la familia!

 42. Jättefin baddräkt och fin kvinna som bär upp den!
  Var tvungen att läsa igenom alla kommentarer och oj vad man kan uppfatta saker olika. Jag skulle kunna slänga ur mig en likadan kommentar, utan att mena något särskilt med det. Jag uppfattar den inte alls som kommen från någon med dålig självkänsla eller fiskande efter kommentarer, utan tolkar den som kommen från en person med mycket bra självkänsla och glimten i ögat. Däremot tror jag att den kan provocera de med dålig självkänsla och de som tar sig själva på lite för stort allvar (känner inte dessa såklart men det är så mina tankar far när jag läser). Fortsätt var dig själv Petra, och de som blir provocerade kan ju förslagsvis lägga tid på att läsa bloggar de inte blir provocerade av. Bara en tanke 🙂
  Ha en underbar resa!

 43. Det första jag tänkte var iaf satan i gatan vilken fräsch fyrabarnsmamma. Keep your head up!

Comments are closed.