GÅRDAGEN PÅ ARLANDA .

Lite pics från igår då vi hängde på Arlanda (och fixade nytt pass i panik – pust) Blev en del shopping (hudkrämer för mig – älskar hudkrämer) och så lite dansk räksmörgås med ett glas vitt (klassisk flygplatsmat!) Så jaga liten pigg 1-åring som dock var charmtroll no 1. Glad och nyfiken och sockersöt semesterfin i hatt, sandaler och rygga och en utländsk dam var nästan nära att kidnappa honom ”Now I´m take him with me”. Själv hade jag ny blus från Hunky Dory i lite pyjamasjackemodell som jag älskar, nya vita jeans med hög midja från Inwear och sandaler från Twist and Tango (superbekväma) och väska Louis Vuitton.

.

.

.

Nu är vi på plats i Sunwing Sandy Bay Cypern (kom hit i natt kl 01 zzzz Moje vaknade 05.30 zzzzz) och det hur härligt, varmt och fint här som helst. Har ju med mig både kamera och dator så jag lovar att uppdatera er om läget senare och visa hur vii har det!

.

.

Men nu – poolhäng!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “GÅRDAGEN PÅ ARLANDA

Comments are closed.