MYS PÅ FLYGPLATSHOTELL

.

Minsta gullungarna imorse – en soft och en lite ”mindre lugn” men båda taggade för att resa lite!

.

.

.

Hej vänner!

.

.

Här kommer en hälsning från Arlanda och Clarion Hotel! Åh vad jag tycker det är s k ö n t att sova så här på plats en natt innan flygandet. Blir så mycket lugnare och det här hotellet är ju bara så mysigt. Igår kväll åt vi på braiga Kitchen & Table (Marcus Samuelssons restaurangkedja på Clarion) och där blir man verkligen aldrig besviken på maten heller. Rekommenderas. Ja hela hotellet rekommenderas!

.

Nu ska vi strax sticka iväg här för trots (och som tur är) att vi var ute i jättegod tid så lyckades vi ju så klart glömma Mojelitos sprillans nya pass. Hur klantigt? Så nu måste iväg till en polisstation någonstans här i krokarna och fixa ett provisoriskt sådant pronto. Oh my.

.

.

Ha nu en härlig freedag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “MYS PÅ FLYGPLATSHOTELL

  1. Hej fina du, såg alla kommentarer i förra inlägget. Så trist med det där typiska tjejsnacket och avundsjukan. Vill bara sägaoch peppa dig, du har en fantastisk kropp! Hur snygg som helst är du. Och vad jag förstått , har en underbar humor. Det är ju det viktigaste. Heja dig , you go girl. De andra kan typ ta sig i röven. Ooops, det där sade jag inte ☺ kram Niina

  2. Hej. Hur många läsare har du i veckan? Dra bort ”trollen” från antalet läsare och voilà – så många tycker om dig, uppskattar din blogg, förstår vad du menar med vad du skriver, älskar dina tips, njuter av dinavackra bilder, vi blir glada av din blogg osv. Men vi är sämre på att skriva kommentarer! Förlåt. Men det räcker liksom inte tiden till. Men varje gång vi går in på din blogg så är det lika med en klapp på axeln för dig! Ge järnet! Njut av semestern ☀️

  3. Hej,
    Älskar din blogg…dina bilder är helt underbara. Njuter av dina bilder och underbart att du vill dela med dig av din fina familj. Go girl❣👙☀️👠👗💕
    Puss och kram
    Johanna

Comments are closed.