SUNWING SANDY BAY BEACH

.

Här bor vi! Så fräscht på alla sätt i riktig Ving-anda som jag älskar! Alla dessa små detaljer som gör att det känns så där härlig charter, glatt och mysigt:)

.

.

.

Todelooo bloggisar!

.

.

.

Hoppas ni har det fint!? Det har vi med råge här på soliga Cypern. Jättefräsch stor resort med en supertrevlig personal som vi verkligen gillar allihopa. Vi är ju här tillsammans med vänner (de bor vägg-i-vägg med oss) och vi bor så vi har poolaccess och det är bara s å himla smidigt. Behöver inte packa med strandväskan varje gång det ska badas och att ha tillgång till alla Mojegrejjor hela tiden (blöjor och dyl) MYCKET folk får man ju räkna med på alla allmänna hotellytor och MÅNGA barn är det och Bea och hennes killkompisar tycker det är suuperkul! Här finns verkligen något för dem att göra hela tiden!

.

Själv har jag varit nere på gymmet en sväng nu på morgonen och även bokat in mig på spa imorgon. Egomammalyx:)

.

.

Återkommer med mer uppdatering snaart – nu ska jag kasta mig i poolen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “SUNWING SANDY BAY BEACH

  1. Ser fantastiskt ut. Vi kommer nog att åka dit nästa år, eftersom vi redan har bokat Rhodos! Kram

  2. Det var flera år sedan jag var där men vad jag minns ligger fina Nissi Beach en liten promenad från resorten. Vill åka dit igen när jag ser dina fina bilder.

Comments are closed.