VID MEDELHAVET

.

Idag trippade vi ner till Medelhavet på lunchen! Så vackert det är ändå och här på Cypern är havet alldeles så där smaragdturkost, det har jag inte sett på någon av de andra öar som jag besökt (det är väl en 8-9 stycken ändå).

.

.

.

Finkornig sand, lagom med folk, knallgult badvaktstorn och en härlig svalkande bris. Dagens var t-shirt och kjol från Ganni. Älskar Ganni och vill ha typ allt (har en söt klänning i samma tyg som kjolen också) solisar Le Specs och flip-flops från Superdry

.

.

.

Vårat poolgalna lilla gäng var något småskeptiska till havet till en början (och har era skatter också snurrat inne på de där poppissnurrorna?? Våra vill ha alla färger och fixar med de där precis hela tiden)

 

.

.

Idag har jag mått lite småkymigt faktiskt. Vet inte om det är uttorkning/värmen eller o det blev för mycket av det goda igår kanske haha (vi firade Mors dag med bubbel och brakmiddag på Fino och H hade tom fixat en maffig Mors-Dag-chokladtårta åt oss mammor. Fast det stod Mrs Dag på den. Man kan ju inte få allt:)

.

.

Ha nu en mysig kväll! Själva ska vi ikväll gå iväg till Andreas Kitchen som är ett nytt ställe här på Sunwing och jättemysigt (Om ni ska hit så prova Räkwrapen. Den är helt outstanding)

.

.

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “VID MEDELHAVET

  1. Men så vackert! Har varit på Cypern (Fig Tree bay) men det var några år sen nu.
    Ha en fortsatt härlig semester.

Comments are closed.