LITE SÅ HÄR

.

Lite så här ser jag ut i värmen – i klassiska finfina badkläder från Panos Emporio (de sitter alltid ”där de ska” och det är bra när man jagar små knattar) och så läser jag den spännande romanen Störst av allt, mumsar innehållet i en Twistpåse och sippar lite rioja i solen. Heelt okej sysslor:) Smörjer in mig gör jag också grundligt med solskydd och till ansiktet blir det Akademiklinikens spf 50. Viktigt viktigt med skydd i strålarna (Min lilla bränna är fusk från spray-tan:) Maurits badbyxor är från Livly och mina solisar är från Le Specs.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “LITE SÅ HÄR

 1. Den sorte badedrakten var veldig fin! Og herlighet så flott du ser ut, Petra 😊 Nyt resten av ferien.

 2. Men vad snygg du är!! Finns nog ingen fyrabarnsmamma som är så i form som du är:=)
  Som tvåbarnsmamma är jag aaaaavis!
  Fantastiskt fina bilder från er semester.
  Ha det gott!

 3. Superfint! Har också bikinin:) Frågade på Insta men har inte fått ngt svar och vill så gärna veta:)- var är kjolen och toppen (off shoulder och omlottkjol i beige m blommor på) från?! Så fint!! Kram

 4. Tack Malvina!! Kul att ngn svarar:) Vet du om det är ngt som ska komma (pre-fall??) Hittar inget på deras sida/webshop?

 5. Although I have said not-so-nice things about your face, and over doing it with fillers etc, your body is just great! Could you tell your eating and exercise routines?

 6. Vi pratar nog inte om samma kjol då Malvina. Jag menar en ganska lång beige omlottkjol med några enstaka blommor på som P hade i sin Insta Story (den är borta nu) plus en beige off shoulder Top i samma ton.

 7. Hej fina Petra!
  Vad heter modellen på denursnygga svarta baddräkten? Ser jättefin ut och vill gärna ha 👌😄

Comments are closed.