VI HÄNGER MEST PÅ ANDREA´S

.

Vårt stamställe just nu!

.

.

.

Tingeling finingar!

.

.

Här kommer ännu ett vykort från ett solkysst underbart Cypern! Yes jag tror minsann att vi blivit lite Cypernförälskade hela högen, det är ju bara så himla fräscht här och eftersom det är maj så är det så grönt och fint också och lagom varmt för barnen (ca 26-27 grader).

.

Vi gör mest sånt som man gör på charter – solar, badar, äter (oh my som vi äter) och så försöker vi träna lite mellan varven (finns ett riktigt bra gym här)

,

,

,

 

 

§

Så här glider jag helst runt i värmen – i skön lång och tunn sk cover up från Hunkydory och sandaler från Laidback London

.
.
 

.

Och här äter vi alltså oftast på lunchen – på sprillans nya (3 veckor gamla) restorangen Andrea´s Kitchen. SÅ snygg, mysig och trevlig restaurangen här på Sunwing Sandy Bay. Rekommenderas verkligen. Dessutom är den alltid så där sval med lite vind från havet.

.

.

 

.

Favoriträtten – chiliräkwrapsen med guacamole. MUMS.

.

.

 

.

Favvomannen<3

.

.

.

.

Halsband med ananas Orelia och bikini som skymtar från Panos Emporio.

..

.

.

Nu ska vi njuta vidare allihopa!

.

.

Önskar er en fin dag darlings!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “VI HÄNGER MEST PÅ ANDREA´S

 1. Har ni visat Bea några av de fantastiska antika sevärdheterna på ön ?

 2. Tack för att du delar med dig, helt fantastiska bilder och förstår att ni njuter för fullt!
  Vi spanar på det här hotellet men även på OBC hotellet som byggts intill, invigs i slutet av juni, har du sett hur det ser ut där nu? Rädd för att man kommer till en byggarbetsplats I augusti?
  xxx

 3. Men ååååh så lovely ni har det då!! Vill sååå gärna åka till värmen nu, ser nämligen himlans ostadigt ut här på västkusten framöver.. Fast helgen vi fick var magiskt vacker, året bästa! Himla glad för det för vi gifte oss nere vid havet och då vill man inte ha busväder.. En bröllopsresa blir det inte i direkt anslutning tyvärr men gud vad jag önskar att det vore så.. Ni ser ut att ha det så vansinnigt härligt!!
  Kram och ha en fortsatt fin semester,
  Catta

 4. Så himla fräscht! Blir lite sugen på Cypern faktiskt, annars är mitt favvoställe Mallorca.

Comments are closed.