SOMMARLOV ÄVEN FÖR LILLASYSTER

.

Brabus på sitt rum – nyss hemkommen från skolavslutning i 1:an!

.

.

.

Tjingeling vänner!

.

.

.

Idag har alltså alla skatter här hemma äntligen sommarlov! Lolo och Trulle hade ju sin avslutning redan i lördags men Bea fick gå ett par dagar längre nere på lilla lågstadiet. Igår kväll var det den årliga musikalen med massa dans och sång (alla barn var s å duktiga och Bea sjung så himla fint<3) och imorse var det fika och hej då till fröknarna! Ikväll har jag lovat Bea att vi ska ha lite extra mysigt, fredagsmys på en tisdag istället:)

.

.

.

 


 

.

Bea fick en likadan klänning som storasyster hade på sin avslutning och den är bara så söt tycker jag med brodyren och de där volangerna vid armarna (Från Tommy Hilfiger men verkar vara slut där jag köpte tjejernas) Lite prästkragar plockade på gården i flätorna blev skolavslutningssött<3

‘.

.

.

Nej nu ska jag åka till Ica Maxi här och fylla upp med mat! Alla barn har ju lov och H har from idag semester så nu är det slut på halvtomt tråkigt kylskåp(jag är ju ingen storätare direkt när jag är home alone med Moje på dagarna – blir ju oftast bara en smoothie eller smörgås då:)

.

.

Har era barn också slutat skolan idag? Eller de kanske slutade förra veckan? Verkar ju vara lite olika från kommun till kommun det där!

.

.
Ha en underbar dag nu snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “SOMMARLOV ÄVEN FÖR LILLASYSTER

 1. Hej!
  Jag undrar också var du hittat den fina vita jordgloben!?
  Gillar din fina blogg med massor av inredningsinspiration!
  Med vänlig hälsning
  Christina

 2. Här i Karlstad så slutar barnen skolan på fredag!! Väldigt olika runt om i landet. Nu får vi hålla tummarna för en solig o varm sommar!! Trevlig kväll

 3. Hos oss i Sigtuna hade barnen skolavslutning idag. Har en som slutade i mellanstadiet (börjar på SSHL till hösten) och en som börjar sista året i mellanstadiet.
  Underbar TH klänning!
  Jobbar 2 veckor till, sen semester. ❤️

 4. Fiiina Bea, i ljuvliga rummet!
  Min son hade avslutning idag, men han kommer gå på fritids ett tag till så lediga blir de inte riktigt än. Vilken lyx att kunna ge sina barn ett riktigt långt härligt sommarlov! Våra barn har bara haft fyra veckor de 2 sista åren men i år ska de faktiskt få hela 7 veckor, vi får överlappa och bara ha två ihop jag och mannen. Lite tråkigt men så är det väl för de flesta antar jag..
  När jag var liten var mamma “hemmafru” som det så fint hette (= fattiga som kyrkråttor haha) så vi var alltid långlediga om somrarna jag och min bror, likt de flesta på ön där jag växte upp. Idag ser det helt annorlunda ut..
  Kram och ha en fortsatt mysig dag!

Comments are closed.