KANSKE INTE SÅ DÄR JÄTTESPÄNNANDE

.

In action – the philinator with the häcktrimmer

.

.

Hej mina raringar!

.

.

.

Idag har jag inte så där superspännande news att komma med! (Inte för att det brukar vara så jäättestora surprices här på HofP. Förutom när man plötsligt blir gravid vid 44-årsåldern då:) Jag har tränat lite och trädgårdsfixat mycket bara. Häckar har trimmats och ogräs har rivits och gräsmattan har klippts och allt under en strålande sol. Härligt att få saker gjorda! Sen var vi en sväng ner på stan och försökte skaffa nytt passa till Moje (Vi åker ner till France om ett par veckor) men det tog en så otroligt lång tid. Ett-två könr per 40:e minut ungefär var takten på polisstationen och 15 nr kvar till vår tur – bara att ge upp liksom. Hm hm. Hoppas på bättre tur i imorgon helt enkelt!

.

.

.

.

Vi trimmar klotpilarna efter gatan på undersidan också varje år. Tycker de blir så söta då – som sockertoppar på rad! Ser nästan ut som ni vet när får betat på träd (Min föräldrar hade faktiskt gotländska lamm när jag var liten (för nöjes skull) och en vår tog jag hand om ett stackars föräldralöst litet tooksött lamm som jag kallade Skrållan och som diades med nappflaska. Så mysigt minne:)

.

.

.

Häck och träd – trimmat och klart!

.

.

Idag har jag trott att det varit lördag flera gånger men det är ju faktiskt bara lill-lördag haha! Älskar semestertider och när dagarna blir lite hur som helst och det inte är någon superkoll. Det firar vi med lite rosé och grillat ikväll + jordgubbar med grädde bara för att:)

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

10 thoughts on “KANSKE INTE SÅ DÄR JÄTTESPÄNNANDE

  1. Tips! Åk till Köping, ingen kö, trevlig personal och klart på 5 min. Se till att få hämta passen i V-ås. Perfa.

  2. Gokväll! Vad fint det blev…bra träning med trädgårdsfix🏋️🌳
    Kram och ha en fin kväll

  3. Har för mig att man ska kunna boka tid för att fixa pass, just för att slippa de jobbiga köerna/väntetiderna? Men kanske inte alla erbjuder den möjligheten?

  4. Jättekul med trädgårdsanlägg! Du är verkligen duktig på det också som så mycket annat!

Comments are closed.