BÄSTA POTATISSALLADEN & GRILLTÄVLING

 

.

Är ni fan av potatissallader? Det är jag! Har alltid varit och, f a k t i s k t, jag tycker krämig ”köpesallad” är godast. (I samarbete med K-sallat har jag fått prova deras lite olika potatissallader och nu tänkte jag berätta några rader om vad jag tycker om dessa nedan)

.

.

.

Hej bloggisar!

.

.

Idag kan jag tipsa om en trevlig grilltävling: Älskar du att grilla och lite härligt ”hygge”? Just nu kan du nämligen med K-salat vinna både Webergrill och grillkväll här! (Dessutom kan man vinna mumsiga K-salatprodukter varje vecka och man ser direkt om vunnit vilket ju är jättebra)

.

.

.

,

Nu var det inte bara jag som testade utan hela lilla familia var med och smakade. Ovan ser ni K-salats olika potatissallader på middagsbordet ute på gården häromkvällen.

.

.

.

Jag gjorde en somrig grilltallrik  med ekologisk entrecôte, rapsgriskotletter, grillad citron (har det på nästan allt grillat – blir så gott med den där lite sötsyrliga citronsmaken) kvistomater med olivolja, oregano och flingsalt och så stekt fänkål. Älskar smörstekt fänkål! Lite som stekt lök fast med karaktär och med mild laktritssmak (jag hyvlar den tunt på mandolin och lägger den i iskallt vatten ett tag innan stekning)

.

.

Ovan har vi Lyxvarianten när det kommer till potatissallader från K-salat. Får högsta betyg av oss. Så där klassisk, krämig i smaken och jättegod (och ja det är vi inte ensamma om att tycka – kolla bara här!)

.

.

.

Här har vi en annan Lyxpotatissallad från K-salat fast den med mild chilismak. H´s favorit till kotletterna. Lite mer ”sting” i denna!

.

.

.

Och här är Bearnaise Potatis. En nyhet från K-salat som är potatissallad med bearnaisesås helt enkelt. Lika god varm som kall och min favorit.

.

.

.

Klassisk, jättegod och enkel sommarmat

.

.

Lycka till nu alla ni som är med och tävlar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “BÄSTA POTATISSALLADEN & GRILLTÄVLING

 1. Ser otroligt gott ut!
  En fråga: Dom små söta fossingarna i vitt porslin som står på bordet? Är det ljus eller kanske salt och peppar? Vill ha! Var är de inköpta?
  Kram och trevlig helg!

 2. Tänk att det är så gott med grillad citron! Jag brukar dela en romansallad på längden, salta, peppra och ringla lite olja över och grilla på båda sidor, pressa lite citron över mums!
  Ha en bra dag Petra!

 3. Läser du aldrig på innehållsförteckningar, gäller mat, mediciner, skönhetsmedel? Bara undrar?

 4. På sommaren gör man egen av färskpotatis lätt som en plätt gott och betydligt nyttigare!

 5. Inget slår hemlagad potatissallad, särskilt från egenodlad färskpotatis nyuppgrävd från trädgårdslandet!

Comments are closed.