ATT VARA PÅ DEN BÄSTA PLATSEN AV ALLA PLATSER

.

Happy as a clam at high water!

.

.

Helloooo från ön!

.

.

Alltså jag smäller av så härligt det är just nu. Bästa bästa bästa. Vi är from igår på Gotland (story att jag inte kikade in!) och solen verkligen gassar över ön i detta nu (typ 26 grader!) och allt är s å vackert så det nästan gör ont. Alla blommor i dikena och vallmofälten och havet och skatterna är tokglada över att vara här (Bea har redan hunnit vara nere och fiska med morfar:)

Och så mamsen och papsens gård, jag vet inget härligare och vackrare ställe. Yes 100% feelgood!

.

.

.

Moje är himmelriket. Det finns ju sten – m a s s o r av sten på morfar och mormors lantställe. Vad kan en kille önska mer!?! (Sötaste pyjamasen är frun Livly)

.

.

.

.

Nu – ner till stranden en sväng för lite bad! (för vissa i alla fall;)

.

.Ha en underbar sommardag nu finingar! Njuta av sol och värme och glass i stora lass ! (Här lovas det glassfest om en stund:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “ATT VARA PÅ DEN BÄSTA PLATSEN AV ALLA PLATSER

 1. Vilken lycka att ha ett sådant ställe att åka till. Du visar alltid så fina bilder från Gotland. Ha en skön sommar och mysig midsommarhelg ☀️

 2. Underbara bilder från vackra Gotland☀️Var där förra helgen med lilla mamsen och hade det härligt! Önskar dig en trevlig midsommar🌼Kram från mig

 3. Åhhh har längtat tills ni ska dit bara för att se alla underbara bilder! Det är makalöst vackert. Funderar på att åka till Gotland vecka 30 men det är såklart fullbokat överallt. Har du något tips – vet du någon man kan hyra ett gästhus av eller liknande? Njut och ha det riktigt härligt i solen!

 4. Åh, vilka härliga bilder!💙
  Snälla, kan du inte skriva ett inlägg om utflyktstips på Gotland? Vi ska dit om några veckor… Ha en fin vistelse nu!

 5. Så magiskt duktig din mamma är med färg och form! Ser alltid fram emot bilder från dina föräldrars boenden 🙂 Ha en fortsatt skön vistelse!

 6. Så herlig! Jeg holder på å renovere min terrasse og skulle gjerne hatt en slik svart lyslykt som man ser på bildet. Vet du hvor den er fra?

 7. Vad är det för träd i den stora hinken/krukan som står precis vid dörren? Superfint ju!

 8. Skulle man kunna få önska en rundtur (med bilder) på hus, trädgård oc växthus? Det ser HELT fantastiskt ut alltsamman!!

 9. Jag bara älskar Gotland! Nu låter jag säkert jättenegativ, men mitt första besök på rute förra året blev till en besvikelse, jag trodde det va privatägt men det är ju Fabrique som äger Rute. Då kan jag fika samma fika i sthlm för billigare peng t.om. Men omgivningen där va mysig o gav inspo till vårt växthus! 🙂

Comments are closed.