MIN KARAMELL

.

Min lilla stjärna till ett-åring! Åh hade ju nästan glömt hur ljuvliga de är i just den här åldern. Glad och busig och kavat tultar han fram, fullständigt livsfarlig och kallas för ”Demolition man”. Vill pussa på de där gosiga kinderna konstant och som tur är är Moje en riktig liten kelgris:)

.

.

  

.

Och så kallas han bla för Solstickan för s å himla blond han blivit i sommar! Och långhårig! Älskar långt hår på små killar, Trulle hade långt svall till typ 5:an, så det får växa. (Så är Moje min första lilla lintott – de andra tre hade ganska  ljust hår när de var små men inte vitt. SÅ gulligt) Snickisar: Molo.

..


 

.

.

Full fart i djupa Chesterfieldsoffan i tv-hörnan. Han kan klättra upp där själv nu prinsen – ännu ett ställe att passa alltså! Och så sladdar han runt på alla kelimmattor här hemma och fransig tunn kelimmatta i kombo med klinkers måste vara det minst barnvänliga man kan ha tror jag?

.

.

.

Idag har vi pysslat på gården och vi har haft vår söta trädgårdsmästare (en äldre engelsk gentleman) på besök så den stora gräsmattan är klippt och klar så att vi kan ställa ut och fylla på poolen som vi köpt (en sån där stor enkel variant med litet reningsverk ni vet) Skatterna är ivriga att kvällsbada här så det är bäst att gå ut och sätta igång!

.

.

Vi ses snaart igen vänner!

(Och tusen TACK för alla hälsningar i förra inlägget! Ni är bara så himla fina, generösa och snälla<3)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MIN KARAMELL

  1. Sicken söt liten lintott🤗
    Hoppas att din mage blir bra och att du blir nöjd denna gång.
    Stor kram

  2. Så charmig han är den lilla killen. Snickarbrallor var en favorit på våra killar när de var små. Då kallade de dem för Byggare Bob byxor.
    /Kamilla

Comments are closed.