GOD MORGON IFRÅN KÖNINGSWINTER.

Just nu befinner jag och lilla familia på detta underbara ställe i Köningswinter Tyskland! Med fantastiskt utsikt över Rhendalen (Heter Steigenberger Grand Hotel Petersberg)

.

.

.

Hallååå raringar!

.

.

Sorry för att jag inte kikade in på hela gårdagen men vi begav oss ju ut på roadtrip igen! (men suuperdålig uppkoppling) Yes nu har vi lämnat Frankrike och vårt älskade Normandie för att bila oss hem igen. Skatterna är så duktiga och tålmodiga i bilen men vi vill inte åka för långa sträckor med Moje som är så liten så vi kör 3-4 övernattningar (När jag var ung och vi bilade ner till sommarstället i Frankrike så hade vi typ 1 eller två, eller hur papsen? Non-stop var det som gällde:)

.

.

.

 

.

Eftersom hotellet högt uppe på berget  bara har fine-dining-restaurang svirade jag om till fine kvällens! En blå silkig klänning AVA dress från Twist & Tango som jag älskar fick det bli och skorna är också från samma märke (Tokgillar Twist & Tango. Så himla snygga och smickrande styles på deras kläder tycker jag)

.

.

 


.

Moje moffade tysk korv och kartoffelmos som han aldrig sett mat förut! Och pruttade konstant högt och helt obekymrat i matsalen så att bordsgrannarna vände sig om haha. Tur att han är en sånt charmtroll:)

.

.

.

.

Idag fortsätter vi resandet norrut och hem men jag kikar snart in till er igen (OM uppkopplingen tillåter vill säga!)

.

.

Auf Wiederschnitzel!

.

.

KRAM

.

.

.

 

6 kommentarer till “GOD MORGON IFRÅN KÖNINGSWINTER

  1. 1 övernattning , max……………. Vi har ju bott med dig på några olika Steigenberger hotell, de håller hög standard.

  2. Det ser ut att vara ett trevligt hotell ni valt. Jag minns när som små bilade till Schweiz att vi stannade max två nätter på vägen. En natt i Danmark och en natt någonstans i Tyskland. Mina föräldrar hävdar att det inte var så förstås. Tror att perspektivet som barn är annorlunda

  3. Du är så himla fin i alla outfits. En drömgarderob 😉 Kul att följa er på både resor och i vardagen.

  4. Vi bilar ner till medelhavet varje sommar, alltid haft en övernattning på vägen, aldrig mer. Sedan barnen var 1 år gamla! =) Inga problem.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg