REDO FÖR STRANDEN & FRANSKA BADORTEN

.

Här är jag en våning upp på vår franska gård! I semesterns skönaste outfit som jag använder ofta när vi har varma soliga dagar.

.

.

 

.

På övervåningen finns en studio där våra gäster får bo här nere. Med sovplatser, badrum och litet kitchenett blir det enkelt lite privat också om man kanske  önskar det (Fast alla väljer ju att oftast hänga en trappa ner tillsammans:)

.

.

 

.

För de som undrar (har fått några frågor via insta) så; linne Daisy Grace, skönaste shortsen By Malene Birger och snyggaste randiga strandväskan också By Malene Birger.

.

.

 

.

Övervåningen har en egen ingång och här är jag på väg ner för trappen för att ta med mig la familia och bege mig till plagen i Deauville!

.

.

.

Nu ska jag titta på Släkten är värst på 4:a här! Så lustigt – min vän M och jag (som for iväg härifrån ner till Medelhavet för ett par dagar sen) pratade om just denna film när hon var här. Vi har gemensamt att vi älskar just såna corny komedier haha;)

.

.

Ha nu en härlig onsdagskväll snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “REDO FÖR STRANDEN & FRANSKA BADORTEN

  1. Skulle ni inte vilja upptäcka lite nya resmål något år? Blir det inte lite ”tjatigt” med bara era föräldrars lantställen varje år (samt en chartervecka)? Kanske skapa ett eget sommarparadis någonstans, resa till nya platser? Bara undrar lite?

    1. Vi ser det som en oerhörd tillgång att kunna nyttja dessa sommarpärlor och jag känner inget behov av ett helt eget ställe när våra föräldrar faktiskt har dessa underbara (rymliga) semesterhus att hänga på i Frankrike, Thailand och Gotland. Det är mysigt att återkomma till minnen, väl trampade stigar och välkända miljöer och det uppskattas av alla i familjen! (och alla andra med fasta sommarboende som inte upplever dem som tjatiga att återbesöka år efter år) Ibland far vi till något nytt och spännande resmål och det är så klart härligt det också på sitt sätt! Hur ofta det sker beror på lust och så klart även ekonomi. Och flygrädslan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg