ÄLSKADE SVERIGE


.

Morgonstund i Lund!!! Yes nu är vi tillbaka på svensk mark igen efter en månad utomlands och det kändes bara så där härligt hemvant igår kväll när vi checkade in på hotellet. Doftade svenskt kaffe och svenska röster i foajén och ja ni vet känslan:) Bodde på nya Nordic Lund och det var superfräscht och tyst och med jättesköna sängar. Tom Moje sov hela natten första gången på vääldigt lång tid, det tackar vi för:)

.

.

 .

Idag far vi hem till Småstaden igen! Hurra! Hade först tänkt en sväng förbi Göteborg (Liseberg) men vi ångrade oss för vi har världens hemlängtan nu faktiskt. Men innan vi åkte vidare imorse så tog vi en mysig morgonpromenad i Lund och kikade runt och köpte med oss nybakta äppelbullar vid torget som vi nyss smaskade i oss här i bilen (de var typ overkligt goda kan jag berätta. Oh my) Min tröja är från Twist & Tango, jeans In Wear, skor Twist & Tango. Beas klänning och hatt är från Molo och Moje har en jumpsuit från Ralph Lauren.

.

.

Ha nu en finfin söndag så ses vi!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “ÄLSKADE SVERIGE

  1. Välkommna till Lund! Kul att ni lyckades pricka in vårt bästa café! 🙂 Ramklints håller världsklass 😉
    KRAM

  2. Mm så gott med nybakta bullar och Skåne är fantastiskt på många sätt,;gillar det mer och mer…. ♡

  3. Å så roligt att se Lund min Stad. Trodde jag kommit in på någon annan sida. Välkommen igen!

  4. Välkomna hem till Sverige igen – och så roligt att se bilder från ”mina” kvarter! Kul att höra att Nordic Lund är bra, där brukar vi boka in våra övernattande vänner som kommer på besök.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg