PACKAR UPP

.

Blir ju ett litet lass med väskor när man åker bort en längre tid om man säger så (Alla väskor på bilden är från By Malene Birger. De enda jag använder och resten av familjen har Thuleväskor anpassade efter Thuletakboxen som vi har på bilen, väldigt smidigt faktiskt.

.

.

.

Heeeej vänner!

.

.

Nu är jag hemma!!! Obeskrivligt skönt och härligt:) Trots att jag fick värsta höstkänslan imorse när jag gick ut på gården (Vi kom hem igår kväll) Oh my, kalla vindar och massa löv som virvlade och fullt med äpplen på marken, brrr! Är inget större fan av augusti faktiskt, tycker det mest liksom är en sån mellantid då man känner efter varje dag om inte hösten är på g och mest väntar på skolan ska börja och allt ska bli vardag. I affärerna börjar allt mer höstnytt komma och man planerar inför kyliga dagar – trots att det kan vara 24 grader varmt haha. Alla resor vi skulle göra i sommar är nu gjorda och nu är det ett par veckor med lite hemmasommarutflykter innan skolan sätter igång…nä jag är klart en vårmänniska (maj är min absolut bästa månad) då man njuter av allt det ljusa fräscha och tanken på allt det somriga som väntar! (Även jag uppskattar när det är höst på riktigt och man accepterat årstiden och myser inne med brasa och tända ljus och så)

.

Hur är ni kära bloggisar – är ni som jag som känner lite höst direkt den 1 aug och ser början på slutet eller njuter ni ohämmat av sommaren fortfarande?!?:)

.

.

.

.

.

Mina väskor och min egna lilla wic!

.

.

.

Det senaste tillskottet i BY MB-väsksamlingen är denna chokladfärgade fining. Lite mindre i modellen och perfekt för en weekend! Fann den på Modesto.

.

.

.

Nu – ner i tvättstugan med ännu ett lass!

.

.

See U soon snäckor!

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “PACKAR UPP

 1. Känner precis som du för augusti. Inte min favoritmånad. Längtar alltid lite till hösten i augusti, när luften blir krispigare, man kan tända ljus och gosa in sig i mysiga kläder. Augusti känns lite som en transportsträcka till hösten för mig, tyvärr. Väskorna är för övrigt supersnygga 👌🏻Kram Caroline

 2. Augusti är bästa sommarmånaden. Maj är vår, juni kan man hoppa över, juli är sommar och augusti är bäst! Har 4 underbara semesterveckor nu.

 3. Gillar inte heller augusti faktiskt, känns mest fuktigt, rötigt och träligt, haha!
  Det bästa vore en vecka höst, en vecka vinter, två veckor vår och resten sommar! ^^

 4. Vad är det för färg du målat golvet med? alltså vilken nyans/märke? 😀
  Kram!

 5. Nejnejnej, augusti är ju jättehärlig månad! Tänk mogna sädesfält, sensommardopp och att kunna gå rätt ut i trädgården och plocka äpplen som barnen kan ha med till skolan. Vattnet är varmare än tidigare på säsongen och man sover bättre på nätterna eftersom luften är krispig. LURV augusti😊

 6. Nej, men du skojar väl. Massor kvar av sommar ännu. Ska ut i skärgården i morgon och bada. Beachparty på kvällen och känner ingen höstfeeling alls :). Härliga dagar och kvällar nu innan hösten smyger på i september någon gång.

 7. Sa just till min man i morse att vindarna och luften andas mer höst än sommar nu:)
  Jag tycker augusti är lite sorglig, den där sommaren som man väntat på i evigheter är plötsligt på väg att ta slut innan man ens fattat att den började. Nu påbörjar vi vår sista semestervecka innan jobbet kallar, det känns helt ok, vi har lite av kakan sparad och drar till vårt casa i España i mitten av september<3

 8. Då jag bor i Schweiz tillhör Augusti o September definitivt till högsommarmånader! Höstkänslan kommer först i Oktober 😊

 9. Nej för sjutton, det är ju ljuvlig sommar just nu! Sköna bad i varmt hav, blåbärsplock och mörkret som smyger in på kvällarna .
  Otroligt snygg blogg!

 10. Så snygga väskor!! Har två i olika strl men känner verkligen för en weekendbag!
  Åh håller helt med dig ang augusti, jag har ångest hela månaden o känner att allt är över, mörkret kommer, allting ska trampas igång och bara urk. I september har jag släppt allting och njuter av sensommaren som tusan! Älskar maj och juni, där kan vi stanna! 😉

 11. Vi har alltid vår semester i aug. Så för oss är det inte höst. Nu semester och njuta. Tycker det är mysigt med varma mörka sommarkvällar 😉

 12. Känner annorlunda! Blir alltid taggad i augusti, vill flytta, byta karl, hitta ett nytt jobb, ändra kläd- och inredningsstil osv… Tror det hör ihop med minnena o känslan från skolstarten varje augusti…fast det är 27 år sen jag gick ut plugget😂
  PS: brukar inte byta karl ändå😉

 13. @Nina & Sarah: bor ocksa nerat, vid Mosel och gränsen till Luxemburg och Frankrike. Här är full sommar och i Bayern t ex har ju barnen inte ens börjat sommarlovet! Tycker ocksa att det är en ”trend” de senaste aren att augusti plötsligt blivit en höstmanad. Vi var ”hemma” i Skane i mitten av september förra aret och gick ner och badade i havet varenda dag. Hurra för augusti!

 14. Nä augusti tillhör ju en av sommarmånaderna så den får allt vara sommar! Hösten kommer förr eller senare ändå. Synd att ta ut den i förskott! Tänker njuta in i det sista, för det är långt tills nästa vår och sommar kommer. Minns förra året då det nästan var 30 grader och vi badade i mitten på september. Härligt! Tänk som vi längtar efter detta i mörka Januari.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg