UT PÅ TUR – ALDRIG SUR


.

Idag åkte vi ut en bit från Småstaden till skogen för att leta typ bär och kantisar! Med Moje i bärstol  vandrade vi över mosskuddar och stenar och det var så bara s å himla mysigt. Trots att jag var lite rädd för arga älgar och eventuella vildsvin och björnar. Mina stora skatter är v ä l d i g t skogsvana (pappa äger jaktmarker osv och de har ju varit med sen de var små) och tyckte jag var jättefånig och gjorde tom så kallade “älglockrop”. Stygga skatter.

.

.

.

Alltså jag är ju gammal lantis själv och varit med både Mulleskola, Strövare och Frilufsarna. Ridit maassor i skogen med mina ponnysar som jag hade och var inte rädd för stora vilda djur en sekund. Hm.

.

.

.

Alltid när vi kommer ut i skogen (typ 4 ggr om året) så tänker vi – varför gör vi inte såna här utflykter oftare?? Så härligt och alla gillar. Vi grillade korv och fikade och nej vi hittade inte en svamp eller ett endaste litet bär – har nog varit lite för torrt i sommar (Inte för att vi någonsin hittat några kantareller på våra skogsturer men ändå)

.

.

.

Man kan ju ha kul utan svampar! Köra “äta 3 Mariekex och vissla förstchallenge” tex. Lolo vann. Med hästlängder.

.

.

.

Det var vår augustililllördag det!

.

.

Ses imorgon snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

20 thoughts on “UT PÅ TUR – ALDRIG SUR

 1. Hmm ja det märks att ni är stadsbor i skogen. Man sätter aldrig en engångsgrill direkt på en mosse 😱. En mosse kan transportera en glödbädd långt ner i marken utan att ni ens märker det.

  1. Det kanske är en gammal blus med någon fläck och slitna sneakers? Sån’t har jag på mig både på jobbet i förskolan, på landet och i skogen!

   1. Det kan hända 🤔 Men det ser inte riktigt klokt ut 🙄Man går väl inte ut i skogen för att se snygg ut!

 2. Vitt är superbra om man ska upptäcka fästingar och svalt är det också visste faktiskt inte att det ska vara speciell klädkod i skogen 😂😂Kläder är väll till för att användas …kram på dig Petra

 3. Vad är det för surpuppor som kommenterar, jag blev inspirerad av de snygga skogskläderna och tänker aldrig mer gå i mulleoutfit 🙂 det är det som är härligt med philia att man kan hitta de där aha upplevelserna tycker jag…

 4. Ja bilderna ser faktiskt lite tillgjorda ut… hoppas ni hade mysigt i alla fall. Hittade ni några bär eller kantareller?

 5. Vad mysigt ni hade det😃Själv har jag precis förvällt ett gäng kantareller som jag köpt hos vår torghandlare😜Kram till dig

 6. Oh my… skrattar lite åt ovan kommentarer.. på allvar? Så skulle jag också sett ut, typ. Äger inga skogsmullekläder så man tar väl de mest lämpade kläder man har närmast!
  (Och det kan ju vara så att man tar en annan väg hem och vill vara lite mer civilicerad?
  Så snygg & fräsch så jag blir avis!! Kram!

 7. Skogsbesök med stil! Det är ett superduper kantarellår i år. Vi plockar (mindre classy) i stora rusta påsar 😂😂. Men de smakar lika gott när de tillagas – oavsett vad man plockar dem i – eller ens klädsel

 8. Åh vilka underbara bilder och vilken mysig familj ni är! Jag älskar aälskar dina kläder och hela familjens klädval. Kram på er från Anna i Skåne

Comments are closed.