BEATRICE ATELJÉ

.

Bea i skapartagen! Min minsta tjej är absolut helt tokig i att pyssla och måla och fixa:)

.

.

.

Hej Torsdagsbloggisar!

.

.

Hoppas ni mår fint!?

.

Här är jag home alone med alla skatter ikväll (H är nere på stan och roar sig) och jag tänkte bara kika in och visa lite pics ifrån rummet i källaren som jag fixade till åt Bea för några dagar sedan. Gjorde ordning ett bord (två billiga skrivbord från Jysk som jag satte ihop) och tog in en gammal fin och stor matta som fanns i förrådet och svärmor och svärfar åkte iväg och köpte staffli och konstnärsgrejer på Claes Olsson (Tips – bra grejer för bråkdel av priset på andra ställen) Och hon älskar sin studio, med egen ingång och allt. Lyssnar på musik och hänger där hela tiden. Gör inget om det kladdas lite och lämnas saker framme, vet ju själv att man inte kan tänka på sånt när man är helt inne i något (Yes jag har varit inne på konstnärsbiten en sväng jag också!)

,

.

 .

Fick inte fota när liten satte igång vid staffliet – ville ju inte bli störd så klart

.

.

Nu blir det Skönheten och Odjuret här när Mojelito somnat!

.

.

Ha en mysig kväll nu så kör vi fredag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “BEATRICE ATELJÉ

Comments are closed.