PÅ SPAHOTEL

.

Älskling!

.

.

.

Todeloooo raringar!

.

.

.

Yes nu är jag hemma här på vår gata i stan efter ett dygn på staycation! Jag bokade ju snabbt och i sista minuten en övernattningen på Småstadens sprillans nya och lyxiga spahotell. Varför åka bort när man har det bästa typ 15 minuters promenad från där vi bor:)

.

.

.

 



.

The Steam heter hotellet, som är i Västerås enorma 100-åriga ångkraftverk, och  det har ni kanske läst om på någon annan blogg redan för att trots att det är mindre än en månad gammalt så verkar typ alla stora inom social media redan hittat hit (nej detta är inte reklam:) Kanske är det för att det är otroligt snyggt, mysigt och fotovänligt.

.
.



.

Vi var på spaet The Voltage Lounge på sjunde våningen och hade det härligt! Drack Bellinis och njöt i solen. MYCKET trevligt.

.

.




.

Sov s å gott i rummet i natt (Hade bokat ett spa-paket med superiorrum) Vaknade dock med fruktansvärd migrän men världens bästa pappa ryckte ut och levererade Zomig Nasal till receptionen<3

.

.

 

.

Igår åt vi middag här med våra föräldrar! Har dock inga pics från denna middag då det liksom inte blev någon  tid till det. Ville bara njuta av maten och ge H precis all uppmärksamhet.

.

.

 



.

Hela hotellet gå i samma tema – lite New York tidigt 1900-tal-industri. Vääldigt trendigt och 100% sammetslent. Bea tyckte dock det var lite av det populära barnprogrammet Labyrint (SVT) över hotellet ja det är kanske där inspirationen kommer ifrån;)

.

.

Men nu är vi alltså hemma igen efter att ha hämtat Moje hos farmor (mormor tog de stora skatterna) och strax ska jag svänga ihop en Pasta med salcicciasås (OM det blir gott så ska ni få receptet:)

.

..

Ha en mysig kväll nu!

.

.

KRAM

.

.

.

 

14 kommentarer till “PÅ SPAHOTEL

  1. Hej!
    Vad mysigt det ser ut! Jag bokade för ett par veckor sen in en hotellnatt där för ett besök i november då en viss person fyller 40-år ;-). Försökte sen boka bord för oss alla (G&P plus dig och Måns m familjer) på samma restaurang som ni var på. Hade alltså planerat samma upplägg som ni men fick då höra att de BARA tar emot gäster i restaurangen som bor på hotellet. Dvs i vårt fall skulle bara jag och M få komma och äta och inte ni andra. Fick avboka allt. Surt!
    Kram och hälsa Henrik grattis från oss😃💙

    1. Det var konstigt! Det kommer missa folk på helt klart. Hoppas ni hittar ngt annat mys att göra!

    2. Haha, great minds think alike svägers! Tänkte att vi skulle varit där allihopa (22 pers) på Henkes födelsedag men fick samma svar som du. (Men så fjäskade jag lite och fick bord för oss 10 iaf:) De har nog lite smygstart och allt är inte klart. Ska ju bli två restauranger till och plats för folk som inte är boende gäster (även på spat är det bara för boende just nu) Jaja, vi får väl ta en restaurangvisit med tjocka släkten sen när de kommit iordning på riktigt (och ja det är jäättemysigt så ta gärna en sleepover med lillebror iaf;) P & K

  2. Kan väl inte bli annat än bra när det är samma skapare som bakom bl a Hotell Pigalle, som ju verkligen är ett ”amazing” ställe! =) Hört lite rykten om att även jag och Mannen i mitt liv eventuellt ska dit senare i höst. 😉 Om det blir så, så ser jag verkligen fram emot det nu, efter att ha läst och sett dina bilder. Tack för att du delar med dig!
    /Maria

    1. Tack själv för din hälsning going – hoppas du och din man får det superhärligt på ”Ångan”:)

  3. Jag och min man var där och hade det trevligt när han fyllde år för tre veckor sedan. Eftersom det fortfarande var sommarvarmt så valde vi att ta en promenad ner till hamnen och år på Kajplats 9 och blev så nöjda😊Kul att se alla dina fina bilder! Kram till dig

  4. Nu blev jag ju väldigt sugen på att åka till Västerås och bo där! Så läckert! Dock bör de skaffa fullvuxna tofflor till herrarna 🙂 Det ser åtminstone ut så på bilden som om H har halva foten utanför toffeln. Men bara helt onödigt kommentar, lite på skämt! Härligt att ni hade det så fantastiskt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg