SE HIT!

.

Hjäälp vänner!

.

.

Regnet står som spön i backen, migränkänning, kinkig skatt, allmänt ömklig och som rosen på gräddtårtan – jag har lyckats radera precis a l l a mina m a i l!!! Alla mail, alla viktiga viktiga jobbmail, uppdragsmail, kontakter osv är nu borta och jag vet verkligen inte hur jag ska göra nu (Lolo fick min gamla i-phone och då trodde jag att jag raderade bara mailen i den och inte hela brevlådan, gaaah. Sen lyckades hon så klart logga ut mig och in sig själv innan jag kom på detta totala psykbrytsmisstag)

.

Så om du läser det här nu (särskilt om det är jobbrelaterat osv) och kanske väntar på ett svar från mig – för guds skull maila igen!! Jag når ingen längre!

.

(Och sorry för världens tråkigaste neggoinlägg idag. Ska kompensera er för detta jag loovar<3)

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SE HIT!

  1. Har gjort samma sak en gång men blev räddad av icloud – kolla där! Och uppdatera inte icloud före det!

  2. Nä men fy… håller tummarna för nån backup nånstans… när min Oliver precis fyllt två år, tog jag några söta bilder på han när han badade i poolen, han kom upp gav mig en puss och kram, hur gullig som helst, tills han fick syn på telefonen jag lagt precis bredvid mig och han kastar den i POOLEN!!! Nej, jag hade inget iCloud då, inte nån backup eller fört över på datorn på TVÅ j..vla år (hur dum får man va liksom!!) Alla bilder och videoklipp försvann, hans två första år och Eddie-Bo från han va 2år till 4år… som jag har gråtit många gånger för detta… man lär av sina misstag dock! Håller tummarna för dig! Kram

  3. Men du har lösenordet, så du kommer in på din nya enhet? Kolla som övriga säger iCloud. Ser ut som om det finns en mapp som heter raderade meddelanden på mitt konto. Försökte radera ett och såg inte det där, men valde jag mappen Alla brev, då låg det där med resten.
    Förstår ångesten! Hopas verkligen det löser sig!

Comments are closed.