BELYSNINGSTIDER

I SAMARBETE MED CLAS OHLSON

.

ANNONS

.

..

Nu är det höst, det kan ju ingen säga emot längre, och då är det dags att tända massor med mysig belysning hemma! Och idag ska jag tipsa er om ett alldeles utmärkt ställe att fynda snygg, kul och p r i s v ä r d sådan. Alla lampor och glödlampor som ni ser ovan och som verkligen utstrålar trend,och lyx kommer nämligen från Clas Ohlson och kostar “nickel and dime”.

.

,

 .

Enkla stilrena lampor i äkta marmor och metall, lightboxar och så de helt fantastiska glödlamporna. Jag smäller av så mycket roliga och vackra glödlampor jag hittade på Clas Ohlson! Gör ju vilken lampa som helst. I klart, smokey och guldglittrigt. Sen den där ledlampslingan i jute och guldig metall, mmm. (Och allt lyser så där glimrande varmt och fint men det är ju typ omöjligt att fånga detta ljus på dagen när solen skiner:)

.

.

 

.

Så måste jag ju bara tipsa om dessa festhöjare hihi! Upptäckte dessa smarta discoglödlampor när vi var på fest hos vänner för några veckor sen – du kan skruva i dessa i vilken lampa du vill och så har du p a r t y på ett nafs. (Tjejerna ska få varsin i sina rum:) Finns på Clas Ohlson.

.

.

 

.

Under hösten har Clas Ohlson två suveräna erbjudanden kopplat till just belysning!
Det är – 20% på alla ledlampor (även dekorationsledlampor) 27 sept – 2 okt
och – 30% på belysning den 20 sept!

.

.

Lampslinga med jute hittar ni här

Vit lampfot i marmor hittar ni här

Svart lampfot i marmor hittar ni här

Lightboxar hittar ni här

Mässingsfärgad taklampa hittar ni här

Vit taklampa hittar ni här

Glödlampor: slät rund härtonad kantig här, rutmönstrad här, svirvelmönstrad här, discolampa r

.

Missa nu inte detta och passa på att ska lite mer mysbelysning hemma!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “BELYSNINGSTIDER

  1. Ååh så fina!! Älskar när du tipsar om budgetfynd som vi fattiga studenter faktiskt har råd att pimpa lilla lyan med 🙂
    Ska genast ge mig ner på stan och införskaffa snygga ljusslingan och den med marmorfoten!

  2. Tack för fina tips och en härlig blogg! Måste bara få fråga vart ditt silver” päron” (eller vad det nu ska föreställa) är från? Du brukar ha det på bordet i vardagsrummet. Tycker den är så fin.

Comments are closed.