HÅLL KOLL MED LÅNEKOLL

ANNONS

.

.

.

Spanar in lite räntor!

.

.

Hej!

.

.

Det här med lån och räntor kan var lite av en djungel – hur vet man att man får den allra bästa räntan? Eller är det kanske så att man få en lägre ränta och mer pengar över. Nu har jag ett jättebra tips till er som känner er lite osäkra på detta – smidiga appen Lånekoll. Där väljer du enkelt vilken bank eller vilka banker du har dina lån hos så ansluts appen till denna/dessa och ger dig informationen du önskar genom räntekalkylatorn. Bra att kolla över sina större lån som tex bolån, om man har exempelvis 3,7 miljoner kr i bolån så kan du spara så mycket som 455kr/mån om man får ned låneräntan från 1,49% till 1,34%..

 

.

.

Lånekoll är ett fantastiskt smidigt sätt att snabbt få reda på om du kan få en bättre ränta och spara pengar! Kanske är det hundralappar i månaden som du kan spara och sen kan lägga på något roligare istället. Som att göra något extra kul med barnen!<3

.

.

.

Appen från Lånekoll är gratis och du kan läsa mer om denna här eller ladda ner den här.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “HÅLL KOLL MED LÅNEKOLL

    1. Kan ju vara bra för oss som inte har en man som jobbar på bank! Tack för tipset : )

    1. Åh det är märkt! Överst i inläggen står det alltid om det är en annons och vilket företag som är samarbetspartner.

  1. Ränteberäkning lär varenda unge sej i grundskolan så det är inte så främmande att göra så här enkla beräkningar på egen hand. På telefonen finns en räknare med alla funktioner. Vari består djungeln?

    1. Kan jag räkna ut räntan hos de olika företagen själv? Ja. Föredrar jag en app som jämför de olika räntesatserna åt mig så jag slipper räkna ut dem en efter en och skriva ner på papper innan jag kan jämföra? Absolut.

  2. Va fina ni är! Alltså ditt kök är så perfekt! Älskar dina bilder! Får jag fråga vad är det för växt/tre du har i krukan? Jätte fin! 🙂

Comments are closed.