FREDAGSFIXAR HEMMA


 

.

Viker tvätt och bäddar rent och fixar i minstingens rum! Han har fått lite nya tröjor från Molo som gör de allra finaste coolaste pojktröjorna. Med tryck iofs fast med fiiint tryck (Pojkmammor brukar ju ofta inte gilla alla dessa killkläder med tryck:)

.

.

.

Hej soliga freedag!

.

.

.

Yes jag har en liten Moje här hos mig idag som inte mår helt tip-top! Dålig i magen och lite kinkig så där så vi tar det mest lugnt. Liten leker på mattan med lego och jag städar, tvättar och fixar o donar. Och så har jag ju köpt tulpaner som ska komma i jorden, får se om jag hinner det under eftermiddagsnapen (det är ju ingen superbrådska, bara det sker innan tjälen liksom:)

.

.

.

-.

.

Älskar fredagar som ni vet och jag kryddar den alltid med b r a musik! Så viktigt för känslan. Lyssnar ni mycket på musik bloggisar? Jag lyssnar konstant nästan haha och nu är det mycket sånt här. Gör ju vem som helst happy as a hipp0!

.

.

Ha nu en finfin fredag sweeties! Här blir det hemmamys med plankstek till middag som jag har lovat skatterna. Deras stora favorit när det gäller min mat (Kanske kikar in om en stund med en dagens oxå om jag hinner:)

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

7 thoughts on “FREDAGSFIXAR HEMMA

  1. Älskar Mojjes rum, magiskt!! Musik är ett måste, förra veckan körde jag just denna låt på repeat volym högt minst 5 gånger och dansade runt i bikini, haha, mannen min undrar ju ibland vad som händer här!! Älskar Maroon 5, har tom en signerad tavla på en nästintill naken Adam i tvättstugan, present från min man ;)! Ha en fin helg!

  2. Hej! Den lilla kristallampan som hänger i taket i Maurits rum, varifrån är den? Skulle passa perfekt i dotterns rum!
    Superfint rum förresten!

Comments are closed.