VÄRLDENS GODASTE GLASS

.

När man är krasslig och sjuk eller har ont – då ska man unna sig godsaker tycker jag! Är helt övertygad om att kroppen snabbare blir piggare av massa mumsig mat och gott-gott. När jag var liten en gång för läänge sen så fick man en stor kopp tokstarkt thé utan mjölk och med druvsocker och skorpor utan pålägg när man var sjuk. Och nyponsoppa, ständigt denna nyponsoppa som stack i halsen (givetvis utan glass:) Spelade ingen roll om man får magsjuk eller förkyld, det var matkuren. Nu när jag är vuxen och kan äta precis vad jag vill när jag är krasslig så är glass favorit numero ett och gärna comfortfood och pastarätter som Carbonara (som vi ska äta ikväll mmmm. Carbis med mycket äggula, bacon och svartpeppar)

.

.

 

.

och det här ju den GODASTE glassen som finns! Iaf om man är chokladälskare. Med kakdeg och lite krisp och så massa len mjukt gräddig glass. Ben & Jerrys What-a-lotta-chocolate – köp den nästa gången förkylningen anfaller!!! (OBS ej sponsrad av B & J tyvärr)

.

.

.

Nyss åkte Trulle och Lolo till pappa i Stockholm,en dag tidigare än vanligt (de är annars där varannan helg) och vi blev plötsligt “lilla familjen”! Strax ska vi äta middag här  och sen så de två yngsta trollungarna lägga sig tidigt så att H och jag kan lägg oss raklånga i soffan (hoppas även på skön hårmassage samtidigt) och se ett nytt avsnitt av Designated Survivor på Netflix.

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “VÄRLDENS GODASTE GLASS

  1. Visst är det så att man förtjänar något gott när man mår dåligt 😋. Glass och ostbågar löser många sjukdomssymptom 👍🏻

  2. Det är ju bara det att just socker inte är bra för kroppen..Allt med socker ska du undvika när du är sjuker.
    Dessutom älskar cancer socker =/ det lever av det. Så ett sockerstinnt intag…är inte att rekommendera.
    Så, det bästa du kan göra är att skippa sockret. Jag gör det inte men är väldigt medveten med riskerna.
    / Å

Comments are closed.