PANG BOOM KRASSLIG

.

.

.

De slog till vid lunch ungefär, basiluskerna, och på eftermiddagen har de gradvis jobbat på och nu är jag plötsligt tvärförkyld! Tänk vad himla fort sånt där kan gå. Näsan rinner, halsen och ögonen kliar och jag känner mig bara så trött och seg. Moje är också lite snorig (fats bara pyttelite) så det är kanske från honom det kommer. Jag vet inte men ganska så drygt känns denna krasslighet hur som helst och jag blir nu iaf bortskämd av min älskling som kommit hem och får vila här i sköna sängen. Och om någon undrar över min mysiga lyxiga cashmerebaddrock som jag lever i såna här dagar (ser ni emblemet med initialer på bröstet) så är den flera år gammal och kommer från Soft Goat.

.

.

Nu – kolla lite PH igen! (Kan inte hjälpa det haha)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 thoughts on “PANG BOOM KRASSLIG

  1. Ditt sovrum är ju såå ljuvligt! Otroligt inspirerande! Är det fortfarande din fina Hop grey på väggarna eller har du målat om? Tack för en grymt härlig blogg!

  2. Vem tar korten på dig? Tänker när jag är sjuk vill jag bara vara i fred. Har du hjälp av en fotograf, eller kanske du har självutlösande kamera 🙂 Krya, krya.

  3. Krya på dig! Jag knarkar Modern Family så fort jag får ett tillfälle, sjuk eller ej hehe. En blir så glad av det! Och den fotlånga kashmirmorgonrocken 😀

  4. Oj, du var ju sjuk för bara några veckor sedan? Kanske ta en koll hos läkare och kolla dina värden?

  5. Oj sjuk igen. Kanske borde kolla upp huset om det finns mögel?. Många är sjuka på grund av det.

  6. Krya, krya!
    Jag fick för mig att jag såg H i Torrevieja i veckan. Trodde för en sekund att det var någon jag kände. 🙂

Comments are closed.