NU SKA HÄR TESTAS SWISS CLINIC

ANNONS

.

Lycka för en krämjunkie som jag!

.

.

.

Hej!

.

.

Åh jag är så glad över att jag nu fått äran att göra ett samarbete med det svenska företaget Swiss Clinic! Som ni vet så gillar jag (eller rättare älskar) att ta hand om mig och min kropp och min hud och försöka göra det allra bästa för den. Har inte alltid varit så noga med min hud tyvärr (slarv med rutiner och akneanfall och solariumsolande osv) men med åren kommer ju visheten som vi alla vet:)

.

Swiss Clinic är professionella produkter och behandlingar som du gör själv hemma. Jag har ska nu under tre månader få prova  Swiss Clinics hemmabehandlingar och deras hudvårdsserie som är speciellt framtagen att verka tillsammans med deras behandlingar med anti age. Under denna tid så kommer jag lämna lite rapporter till er med jämna mellanrum om hur jag tycker att dessa behandlingar fungerar på just mig. Det ska bli s å spännande..

.

.

 
 

.

Förpackningar är alltid viktiga och jag kan lova att dessa verkligen känns och andas kvalité. Ska efter att jag testat min hudvård  berätta om just de produkter jag gillar och fastnat för och ge er ärliga recensioner. Det är viktigt tycker jag

.

.

.

Personligen tycker jag att det är ett riktigt bra sätt att hitta bra produkter genom influncers och just då det är tjejer som inte är så där purunga som ger recensioner, visar resultat och ger tips på fungerande hudvård. Har sett att exempelvis fräschingar som Johanna Toftby och Isabel Adrian använder just Swiss Clinics produkter så detta verkar väldigt lovande!

.

.

Swiss Clinics lyxiga produkter och dess ingredienser har vunnit erkännande hos hudterapeuter och branschexperter världen
över, de utvecklar hela tiden nya spännande metoder för att skapa effektiva behandlingar som du kan göra själv hemma. Det jag nu ska få testa är alltså följande:

..

.

Skin Care Range –  hudvårdserie med anti-age och som jobbar på djupet med bla hyaluronsyra (bästa)

 

.

Skin Rescupting – Jag har som många andra problem med lite ojämn hud och celluliter och ska nu testa Swiss Clinics Skin Resculpting behandling. “Behandlingen består av Body Roller och Cryogel Body Serum, som tillsammans kan användas på större områden som lår, mage, armar, stuss och höfter för minskning av kroppsfett och reducering av celluliter och
hudbristningar”

.

.

Återkommer som sagt om ett tag igen då jag vet hur dessa produkter/behandlingar fungerar på mig.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “NU SKA HÄR TESTAS SWISS CLINIC

 1. Hej! Det låter intressant. Är de fria från parabener, mineraloljor och PEG som man inte vill ha in i kroppen?

  1. Inga parabler och inga mineraloljor utan vegetabiliska oljor (sesamolja, sheasmör, bivax) PEG finns i eye cream (CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE)

 2. Men det är väl ändå inte en svensk leverantör? Namnet låter rätt Schweiziskt om man säger så 🤔

 3. Väldigt märkligt. Varför väljer ett svenskt hudvårdsmärke att marknadsföra sig som om det var från Schweiz?

 4. Hejsan Petra,
  Nu är jag lite nyfiken hur de nya ansiktsprodukterna känns.
  Vet att det är lite tidigt, men bara hur du tycker dom verkar än så länge.
  Älskar nya sköna krämer som också gör nytta. Har haft Exuviance i många år och gillar deras serie,serum, dag o natt, och ögon, även deras mousse för rengöring gillade jag. Ha en fin dag Hälsningar Katarina

Comments are closed.