BÄSTA MAT & VININSPIRATÖREN

 

INLÄGG FÖR DIG SOM ÄR ÖVER 25 ÅR

.

.

Hur gott? JÄTTEGOTT

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

För ett tag sedan så skulle vi ha besök av lite gäster och jag ville att vi skulle ha lite gott och smått att äta innan middagen (som bestod av bara en huvudrätt + dessert) Vad vände jag mig då för att få inspiration och dessutom vintips? Jo till Viva Vin & Matklubb så klart!

.

Har ju tipsat er tidigare om denna suveräna sida där det finns mängder med härliga tips och inspirerande recept och dessutom med rekommendationer om bra viner som passar till det man ska bjuda på (Noga utvalda av sommelier) Det är ju det som är mest kruxigt – att få mat och dryck att gifta sig ihop så där perfekt..

 
 

.

Valde att göra ljumma Croissanter med Brie och karamelliserad lök. Mmm. Lite höstigt så där och väldigt gott och uppskattat  före- maten-gott som serverades med ett kraftigare rött vin till. Smidigt med den där färdiga croissantdegen också och receptet hittar ni här  

.

.

.

.

Vill ni också ha lite nya ideér och tips på både mumsig mat och goda viner kan ni få det genom Viva Vin & Matklubbs nyhetsbrev här!

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “BÄSTA MAT & VININSPIRATÖREN

  1. Lite onsdagskärlek från en läsare: Din blogg är fantastisk och du tar så otroligt fina foton! Ha en fin dag.

Comments are closed.