HAPPY FRIDAY!

.

.

Bonjour!

.

.

Veckans bästa dag och fredagsbubblet är uppkorkat – yes det är ett par Kir Royal på vardagsrumsbordet ( i våra ”bröllopschampagneglas” designade av Efva Attling som vi fick i present när vi gifte oss. Lite gulligt att använda dem ibland<3) Spelar John Legend och donar och piffar fredagsbuketter (så klart) och snart ska jag sätta igång med kvällens pasta. Skatterna fick önska vad de allra helst vill ha till middag och då blev det Tonfiskpastan med massor av chili, olivolja, pecorino och vitlök. Den är supermumsig vill jag lova! Ledsen för  litedålig uppdatering den här veckan men det blev lite annat som kom emellan (hemligt annat) och det är såå skönt att det nu är helg. Eller vad säger ni?:) Nej nu ska jag ropa ner hela min stora klan här så vi får sällskap, hör att de ser på film uppe i tvrummet men nu ska de minsann umgås med sina föräldrar istället haha.

.

.

Önskar er alla fina en riktigt underbar fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “HAPPY FRIDAY!

  1. Tack för inspirationen som du så frikostigt bjuder på. Tycker mycket om att kika in hos dig och gör det ofta.
    Ditt hem är så vackert, ljust och behagligt att titta på. Jag har inte samma stil alls som dig hemma, men hittar ändå många fina tips och idéer här. Jag dras mer åt ”murriga toner” och älskar” Slettvolllstilen”.
    Ibland funderar jag (vi) på att ändra om hemma och måla väggarna ljusa och köpa en vit soffa och ljusgrå matta, just för att det blir så krispigt. Men sedan faller jag tillbaka till naturtonerna och lite tyngre möbler igen:) . Ja, jag vet egentligen inte vart jag ville komma med detta…. men ville bara skriva lite till dig:)
    Ha en mysig helg
    Kram Maria

Comments are closed.