OKTOBERLÖRDAG

.

,

Marschallerna är tända här hos oss och just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och mumsar chirre och väntar på kvällens gäster! Lite extra mysigt att ha vänner över så här på hösten på något sätt, när det börjar bli mörka kvällar och man tänder brasa och ljusen och lagar höstmat (ikväll delar vi familjer på matfixet och våra gäster har gjort Moules till föris och vi har fixat lammfilé med rödvinssås och rotfruktsgratäng som nu står och doftar l j u v l i g t i ugnen, mmm.

.

.

..

.

.

.

.

Man måste ju bara gilla hösten liite iaf med alla dessa härliga färger!

.

.

Hoppas nus har en riktigt mysig kväll nu vänner så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “OKTOBERLÖRDAG

 1. Sååå fint! Undrar vad det är för träd du har i krukan? Ha en trevlig kväll.

 2. So peaceful….do Swedes decorate for Halloween? I live in Michigan and we put pumpkins, scarecrows, mums and all kinds of scary decorations on our porches. I’ve been a fan of your blog for about 6 years now even though I can’t understand a word you write. I miss the translation app you use to have on your blog. Thanks for sharing your beautiful life.

 3. Hej!
  Såååå fint hus ni har!! Vi ska bygga ett nytt hus och håller på att välja färg till fasaden. Min man vill ha herrgårdsgul och jag vill ha grå. 🙂 Hittade massa inspirationer hos dig! Undrar om du kan dela med dig färgkoder till den gråa fasaden, sockeln och den vita färgen runt fönstrena? 😉
  Tack på förhand och önskar dig och din familj en fortsatt trevlig helg!
  Mvh,
  Jennie

 4. Som alltid jättefina bilder, du har verkligen god smak! Men kan du inte skriva ut orden lite mer, ”föris” lurar jag ut, men ”chirre”? Blir lite irriterande i längden.
  Ha en skön söndag!

Comments are closed.