"PUT ON YOUR RED SHOES AND DANCE THE BLUES"

.

En gårdagskvällens innan middagen här på mysiga Selma Spa! Gammal svart favvojumpsuit från By Malene Birger (funkar alltid att ha med sig och blir aldrig skrynklig) och under den en spetsbody från samma märke. Perfekt jaga crazy liten smetig bordskavaljer i. Men det är detaljerna som gör det som ni vet och jag gillar att ”accessorize” med något kul eller färgstarkt! Och igår blev det riktigt (blod)rött i dessa Halloweentider..

.

.

 

.

Mina röda mockapumps från By Malene Birger. Åh vad jag gillar dessa. Snygga OCH sköna.

.

 

.

Och kolla dessa fantastiska örhängen!!! Funkar s å fint till något enkelt (Varför inte bara ett linne eller snyggtisha?) Kommer användas flitigt i adventstiderna framöver och de är av märket By Jolima och kostar nästan ingenting med tanke på vad de syns (Typ 300 kr på Midtown i Västerås. Visas i samarbete med dem) Lilla svarta väskan är ny (från Country Dreams och visas i samarbete med den) och är av märket DAY.

.

.

 

.

Trots att det är höstlov och det är fullt med glada spralliga barn på hotellet så är det ju bara så avkopplande med lite spa inte sant. Axlarna åker ned och man blir lite av en ny människa av att skrubbas och bastas och masseras. Underbart för en småbarnsmami!

.

.

.

Nu – poolen!

.

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “"PUT ON YOUR RED SHOES AND DANCE THE BLUES"

  1. Ikväll är alla affärer öppna till 21.00 med fina erbjudande. Massa roliga halloween saker för barnen på torget i Sunne. Ett tips💗💗💗

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg