NU ÄR VI I VÄRMLAND.

Imorse vaknade vi upp till det här! Så vackert och rofyllt här i soliga Sunne i Värmland. Efter tidig frukost och morgon bad på spaet blev det fruktdrink med massa nyttigheter på terassen på hotellet.

.

.


.

.

Nyvaken bloggerska på vår våning högst upp (vi har två våningar och barnen bor längst ner) och min megafrukost haha. Man går ju alltid bananas på hotellfrukostar:)

.

.

 


.

.

Sen blev det långpromenad runt Sunne och uteträning vid hotellet! Bea var så duktig och tog i för kung och fosterland

 

.

.
.

.

Vila och häng i loungen efter lunch och träning!

.

.

.

.

Sen blev det mer bad och behandlingar för mig, H och Bea. Jag tog klassisk toksjön ansiktsbehandling och Bea fick barnfotmassage. Mysigt!

.

.

.

Nu måste jag snabbt svida om för middagen här! Det är sååå seg uppkoppling här i Värmlandsskogen – tror detta inlägg tog över en timme att få upp nu, ooh my så tålamodsprövande.. Får se om jag får upp något mer idag, kanske hoppar just det och sysslar med annat ikväll:)

.

.

Njut nu kvällen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

 

9 kommentarer till “NU ÄR VI I VÄRMLAND

 1. Åh, så kul att se att ni är i Värmland! Jag bor själv i Torsby, 4 mil norr om Sunne. Är det runt Sunne er släkt kommer från, eller vad gör ni här i värmlandsskogarna på besök? ☺️ Hoppas ni har det ljuvligt på Selma! Jag var själv där i somras med sambon. 😊

 2. Sunne är min andra stad eftersom jag har hus där, men bor i Göteborg. Ett tips är att besöka inredningsbutiken Living och klädbutiken Garderob inne i Sunne. En fika på City konditoriet är inte helt fel heller mellan allt nyttigt på Selma Spa.

 3. Vad härligt med lite spa-dagar! Undrar var den snygga dressen kommer ifrån?
  Kram till dig

 4. Vi bodde där i midsommar i år:)
  Mycket mysigt och sååå fina rum! Ha det bäst!
  Susanne
  @sussieak

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg