SKIN RESCULPTING TREATMENT

ANNONS

.

För några veckor sen fick jag hem hudvårdsprodukter från Swiss Clinic för att göra hemmabehandlingar! Bla ingick dessa produkter i paketet; Cryogel Body Serum och en tillhörande Skin Roller Body.

.
.

.

Kroppserumet ska skulpturera om formen och “förbättrar blodcirkulationen och minskar fettcellernas storlek”. Resultatet av detta är då en fastare hud och minskade celluliter och hudbristningar vilket är något jag önskar. Ja som många andra  har jag en hel del sådana celluliter på rumpa och lår och som jag gärna skulle slippa. Eller iaf reducera..

.
 

.

Behandlingen jag gjort hemma innebär att jag först rollar mina problemområden med Skin Rollern varje dag i en vecka. Denna behandling ökar genom små kanaler i huden din  kollagenproduktion. Dessa kanaler hjälper senhuden att absorbera upp till 300% mer av de aktiva ingredienserna i Cryogel Body Serum! Går att använda på ben, lår, armar, mage och rumpa. Efter rollandet, som ja känns en del men inte så jättefarligt, så smörjer jag in mig med Body Serumet som är så där sval och skön och lite kittlande i huden.

.
.

.

Resultatet hitills då? Ja efter ett par veckor så känns huden på låren faktiskt lite stramare. Liksom tightare på något sätt. Celluliterna ser jag ju fortfarande men det ska bli spännande att se resultatet efter ett par månaders användning. Har ju även börjat träna så jag hoppas på att träning i kombo med dessa behandlingar  ska ge mig ett fint resultat!

.

.

Just nu kan jag i samarbete med Swiss Cinic erbjuda er alla en riktigt bra rabatt på denna kroppsbehandling! Med koden PHILIA20 i kassan får ni hela 20% rabatt på ett Skin Resculptingkit (Ordinarie pris 990 kr) så passa på nu om ni är sugna på att prova. Koden PHILIA20 ger också 20% på alla andra produkter inom hud hos Swiss Clinic så om ni missade att köpa hudvårdsserien jag bloggade om sist så kan ni göra det nu samtidigt:)

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “SKIN RESCULPTING TREATMENT

  1. Smart!
    Jag har sett att det finns en liknande roller för ansiktet också? (Inte för att man brukar ha celluliter i ansiktet kanske, men..) ^^ Det skulle hjälpa mot blemmor och liknande om jag minns rätt 🙂
    kram
    Emma

  2. Oväntat att det ”faktiskt fungerade”!! Börjar det bli tunt med reklamuppdrag när man väljer att göra reklam för sånt här? Ord News att det inte funkar liksom. Hoppas inte folk (läs kvinnor eftersom de alltid är dem som skall förbättra sig och inte duga…) går på sånt här trams! Din makes skjortknappar ser alltid ut som de ska poppa vilken sekund som helst – tips: gör reklam för bantningspiller med honom som försökskanin – funkar säkert lika bra!

    1. Tyck vad du vill om det jag gör men ge sjutton i att komma med personangrepp på min man! Det är muskler som spänner så att knapparna far och skjortärmarna spricker serru. Jobbigt va. Och jobbigt att vara en så oskön dryg person som du, mår du bra?

Comments are closed.