FARS DAG IDAG (SOM FIRAS "LAGOM").

Pappas dag idag!

.

.

Heeej bloggisar!

.

.

Tack söta för alla kryahälsningar!! Ni kanske undrar hur vi mår?? Jodå först verkade det ordna till sig igår och vi åt tom riktigt middag på lördagskvällen men sen så lagom till tv-time så blev minstingarna ju kräksjuka för a n d r a gången och så var cirkusen igång och det blev ett varv till med byta-alla-lakan-tvätta-alla-handdukar-duscha-skatter-klorinsanera-bad. Usch och fy. Så det blev ett väldigt stillsamt firande av världens bästa pappa imorse. Inget tårtkalas direkt utan jag lät H får sovmorgon och så gräddade jag våfflor medans barnen vilade och så gick vi upp och sjöng och hurrade och gav fina fars-dagpresenter. Och Bea hade som vanligt skrivit massor med kärleksfulla lappar och brev och i hemlighet och trots sjuka målat ett poträtt som hon SÅ stolt levererade. Gullpluttan.

.
Så nej det blir inget jättefirande idag och inte kan jag fira min egen underbara pappa heller. Han åker ner till Normandie med mamma imorgon så jag får skicka världens största virtuella KRAM till honom idag (Och så har jag så klart ringt och grattat<3)

.

Ja FY för Vinterkräksjuka. Håller verkligen tummar och tår att det är sista varvet nu!

.

.

Nu blir det  lite  Jakten på den försvunna skatten och ännu mer Coca Cola här i karantänen!

.

.

KRAM

.
.
.
 
 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “FARS DAG IDAG (SOM FIRAS "LAGOM")

  1. Men fy för magsjukan! Stackare!
    En sån söt tavla, gissar att pappan i familjen blev glad.
    Krya-kramar!

  2. Så himla fin tavla 🙂 Va duktig hon är! Sätt upp den å hon kommer vara så himla stolt varje gång hon ser den.
    Ja de där magsjukorna kan gå några varv om så länge bakterierna är kvar 🙁
    Krya

Comments are closed.