ADVENTSLJUSSTAKEN 2017

.

.

Åh vilken otroligt f i n adventsljusstake jag snubblade på häromdagen! Och i sån bra modell också. Vi har ju haft vår Georg Jensen i flera år  och den är superfin den med men lite svårplacerad och man kan i princip bara ha den mitt på middagsbordet. Den här lite nättare kan jag ställa precis var som helst och just nu får den stå på öppnaspiskransen och vänta i ett par veckor på användning.

.
.
 
 
 

Julen i år känns mest blå! Lite lyxig och lite dov så där. Sammetsjulkulor (House Doctor funna på Midtown) kunde jag inte motstå

.
.
 

.

Ja det är hela två veckor kvar men år är jag ju julsugnare än någonsin och man vet ju hur det blir – på Annandagen är man jultrött haha och allt åker ut. Gillar personligen att jula massor innan och inför den stora dagen julafton och då är det ju bra att börja tidigt:) (Och alla är vi olika vissa vill istället dra ut på julen istället för att starta i lite förtid)

.

.

Idag är H borta hela dagen och hela kvällen (straffsexa) och jag ska nu hitta på något med hela crewet här! Verkar slutat att regna så jag tror vi trippar ner på stan en sväng och äter lunch. Det går ju på ett par minuter bara:)

.

.

Önskar er fin lördag!

.

.

KRAM

.

.

.
 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “ADVENTSLJUSSTAKEN 2017

 1. Meen vad fin! Jag köpte en ny ljusstake förra julen, men funderar skarpt på att köpa en ny i år eftersom ljusen inte stod stadigt i den.. :0

 2. Hej ! Det var verkligen är jättefin ljusstake. Var har du funnit den?
  Kram Emelie

 3. Mycket smakfullt Petra! Undrar vart man hittar dom blågrå ljusen? Ha en mysig kväll med kidsen. Kram från Karlstad

 4. Man blir alltid så inspirerad av att gå in på din blogg allt är så lyxigt elegant och filmigt, längtar tills vi flyttar till hus!! Det skulle vara lite roligt att se planlösningar på erat hem, i from av skiss, allt verkar flyta på så himla bra hos er så vore kul att se hur rum är fördelade och anslutna till varandra, samt hur ni löst kökets planering! 😍
  Tack för skön läsning!
  Kram Emelie

 5. Ha, ha precis så tycker jag med, på annandagen åker granen ut och då är jag redo för vårlökarna ! Min man brukar säga att jag är en fredagsmänniska.. tror att det innebär att jag gillar att ha allt mys framför mig och planera, fixa , dona.
  Läste häromdagen att de som börjar tidigast med julpysslandet är de allra lyckligaste människorna.. låter förträffligt i mina öron. Så låt oss go all in for christmas Kram Inger

Comments are closed.