VINTERDRESSAD LITEN PRINS


 

.

Brrr vad kallt det har blivit! Och halva Sverige verkar drabbats av snöoväder men dock inte vi här i Småstaden (som ju ligger i Mälardalen) Tyvärr kan jag tycka för det är ju så himla fint och mysigt med snö lite (Fast ovädret kan man vara utan förstås) Men kyligt är det som sagt och Moje verkar inte frysa alls i sina vinterkläder. Tycker han är så lite extra toksöt i den där overallen med pingviner och svart päls som han tuliar runt i (han går faktiskt jätteroligt som bara en ettåring kan – bredbent, snabbt och lite på tårna:).

.
.
 

.

.

Maurits tyckte själv att han skulle posera lite i källarfönstret när jag tog fram kameran! Mössa med två tofsar (två är ju bättre än en:) halsduk med leoprint och vinteroverall kommer alla från Mini Rodini (shoppat i deras egna shop) stövlarna är från Ecco (Ecoobutiken på stan) och vantar från Polarn och Pyret. Förresten så letar jag desperat över bra vintervantar till småbarn – kanske någon av er har ett tips på bra!? Vi har köpt två par tjockvantar till Moje i höst (PoP och Minirodinis) men de går bara inte att få på honom ordentligt. Hänger mest som slappa hummerklor och lilla handen hamnar för långt upp om ni fattar.. Behöver en barnvante som är varm och go, kortare och går att öppna ordentligt.

.
.
.

.

Med gosekärleken Dino

.

.

Idag har vi haft en skön söndag med både träning och hemmamys! Men nu ska vi göra oss iordning för att gå på Beatrice dansshow och avslutning här (Discodans) Ska som alltid bli roligt att se vad de lärt sig och skatten är lite så där lagom småpirrig.

.

.

.

Önskar er en mysig söndagskväll!

.

.

KRAM

.

.

30 kommentarer till “VINTERDRESSAD LITEN PRINS

 1. ”Tornedalshandsken” från tornedalens.com är suverän och den har var och varannan unge här uppe i norraste norr 🙂 Smidig att få på, varm och sitter bra!

 2. Isbjörn of Sweden har en vante med dragkedja som jag tycker har funkat toppen! Vanten är inte så där superlååång (och då går upp till armvecket) som många vantar är.

 3. Jag har senaste vintrarna använt faktiskt stadiums vantar till barn som har en suverän dragkedja som gör att man får på vanten väldigt smidigt. Sen kanske de inte är de snyggaste eller bästa märket men ett par svarta funkr fin fint.

 4. Hej en vante som är tokvarm och sitter bra fast man tror att den är klumpig är tornedals vanten.skickas efter på deras hemsida. st xxs borde passa M. annars hestra med ullfoder .men inte den lilla med dragkedja

 5. Stickade tumvantar är så bra för då kan barnen leka och ta ett bra grepp i saker. Är det ordentligt kallt funkar det bra med dubbla. Har man några stycken så är det bara att byta om de tex blir blöta.

 6. Vantar avmärket Kax, finns på Kappahl. Bra dragkedja som öppnar handsken så att det går lätt att få i små händer.

 7. Men så söta kläder! Hestra körde jag på barnen när de var små, mycket bra.
  Bor också i Mälardalen (Eskilstuna) och även här saknar vi snön. Kan dock komma lite i natt såg jag 😃
  Ha en fin kväll!

 8. Köp hestra, överlägset bästa vantarna! . Finns ett par med avtagbar ”innevante” i ull. Dom är lätta att sätta på, ramlar inte av och bästa av allt aldrig kalla fingrar.

  1. Precis vad jag också tänkte och vad vi också gjort (har en på 2 och en på snart 4 år)!

 9. Hej
  jag rekommenderar varmt Hestra handsken (partisk *smile* ) och Mini A Ture. Båda dessa märken är super på barnvantar. Blixtlås som öppnar upp vanten och man liksom lägger ner handen och stänger. Sitter som en smäck! Prova!

 10. Lindberg och Didrikson brukar ha bra vantar för minstingar. Främst Lindberg där man kan öppna med dragkedja nästan ända fram till tummen.

 11. Ser att du fått tips om Hestra som är toppen annars är Reima likvärdiga.
  Om man vill ha en liten tunnare vante innan kylan kommer på riktigt så har Lindex just nu en tunnare i softshell som har hållit mina barn torra och varma hela hösten + att den inte är det minsta klumpig så barnet kan leka obehindrat!

 12. Bästa varma vantarna till små barn är hestras med dragkedja, sitter jättebra på handen. Finns i sportbutikerna.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg