NYA FYNDADE HANDDUKAR


.

I vårt badrum just nu!

.

.

.

Hej skönaFredag och hej 1:a december!

.

.

Just nu sitter jag här med lapen i knät och tittar på prinsdop och suupersöt liten bebis som döps! Åh. Det är alltid så kul att se vad alla kungligheter har på sig och se de söta kungabarnen (just nu ligger lille prins Alexander och skriker på golvet i kyrkan – yes deras små är preciis som våra barn haha;) Kul att Prinsessan Sofia valt folkdräkt och Victoria är ju bara SÅ snygg i sin röda juliga klänning – en sån vill jag också ha! (varför Prinsessan Madeleine döljer sin gravidmage i en enorm rosa kappa förstår jag dock inte – det är ju så himla fint när den får synas) Hur som helst – snart ska jag hoppa upp ur soffan och sticka ner på stan och ha sen fredagslunch med vännerna! Alltid så himla kul när hela gänget samlas nere på Hatten (där vi brukar ses:)

.
.

.

.

Men innan dess – tipset jag lovade er igår och det är handdukarna ni kan se ovan! Herreguud vad vi gör av med badhanddukar i vår familia med 6 personer (och tonåringar och smink osv) så det var dags för ett nytt set igen och när jag var nere på Newports helt nya salebutik igår (ligger också på Punkt) var det verkligen superbra pris på dessa. Snyggt grå och så där lagom stora (blir tokig på för stora badlakan som tar jätteplats i tvättmaskinen. Tvättar alla våra typ var tredje dag så det blir ju en del tvättande)och mjuka och sköna. Fanns vita och ljusblå också om någon är nyfiken. Dagens tips och en superbra julklapp tex!

.
.

Ha en härlig fredag så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

10 thoughts on “NYA FYNDADE HANDDUKAR

 1. Hann inte följa dopet, men älskade verkligen prinsessan Sofias folkdräkt!
  Och dör för Estelle, hon blir ju bara sötare för varje dag <3

 2. Åhh va kul med badrumsinlägg. Det känns länge sen. Så fint d är också badrummet. Den färgen lite ”taupe” så snyggt.

 3. Ursäkta….gör av med handdukar? Du menar att du köper nya ofta? Och tvättar var tredje dag? Varför? Tänk om alla på hela jorden skulle belasta miljön på detta sätt. Jag fastnade för denna bloggen för ett tag sedan….trevliga bilder från resor och hemmet, men nu tycker jag den blivit ytlig och helt reklaminriktad.

  1. Eller tänk om alla på jorden skulle sprida så mycket negativ energi som du gör i ditt inlägg. Tycker det är lite värre än att tvätta sina handdukar ofta. Jag tvättar också mina var tredje dag eller oftare eller när jag vill. Men jag tar hänsyn till miljön på tusen andra sätt. Petra skriver ofta att hon tar hänsyn till miljön på många andra sätt och reklam tillhör väl ändå hennes typ av arbete. Trevlig kväll!

   1. Positiv attityd kommer tyvärr inte rädda vår planet. Men att tänka på hur vi konsumerar och förbrukar – på ALLA plan kan göra det. Bara en tanke!

 4. Jag undrar också varför man tvättar badlakanen var tredje dag? Man torkar ju sig på dessa när kroppen är ren..? Hinner väl inte bli smutsiga då efter tre dagar? Hur som helst fick du köpt väldigt fina handdukar, snygg färg!

 5. Här tvättar vi oxå våra handdukar ofta. Så synd att vi missade den butiken när vi besökte Västerås o Steam hotell, det får bli nästa gång!!

 6. Just de där fick vi från jobbet i julklapp två år i rad, så nu har jag 4 handdukar och 2 badhanddukar. Vi tvättar dem också ofta, och har haft dem ett par år nu och ändå är de precis lika snygga som när de var nya:)
  Susanne (@sussieak)

Comments are closed.