EFTERMIDDAG HOS MAMSEN OCH PAPSEN

.

Idag på eftermiddagen och efter föskola och jobb har vi varit hemma hos mormor och morfar! De kom hem från Normandie igår och det var så mysigt att hälsa på dem och få senaste uppdateringen från Haras de Shamrock Inn (mina föräldrars franska gård ni vet:) Vi mumsade pepparkakor och bullar och Moje var i vanlig ordning EXTREMT nyfiken på ja det mesta. Inte många sekunder min lilla prins är stilla kan jag lova haha. Så var jag nere en sväng på stan idag också och gjorde bla ett riktigt fynd men mer om det imorgon…

.
.

 

Älskar mammas stil och deras våning! Moje också (och här har han visst hittat lite intressant Meissenfigurin att pilla på:)

.

 

Hoppas ni haft en fin dag ni också! Och tänk att imorgon är det fredag igen och december – så himla mysigt ändå. Blir till att smyga upp tidigt så att Bea hinner med att se årets  julkalender innan skolan och öppna alla luckor:)

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.(Och ja just det – om ni kanske undrade var jag tog vägen igår så kan jag berätta att jag fick världens allergisk reaktion på ett spraybalsman med färg och svullnade upp och fick utslag över hela huvudet och halsen och stresspåslag. Brrr. Var faktiskt riktigt orolig ett tag (eftersom jag var helt själv med Bea och Moje och H bortrest) att jag skulle få “stora reaktionen” som jag fått några ggr med akutenbesök och kortisonspruta men det behövdes inte som tur var. Usch att sånt där bara händer ibland och man vet liksom aldrig när. Vet inte alls vad jag är allergisk mot men jag tror det är något färgämne:S)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

7 thoughts on “EFTERMIDDAG HOS MAMSEN OCH PAPSEN

  1. Åh va fint de har! Läskigt med allergin, jag har fått allergichock av färg med, är ofta fenylemdiamin, på eng phenylendiamine. Läs på förpackningen. Det gör jag alltid hos frissan och hemma. Malin

  2. Men så härligt hem dina föräldrar har riktigt smakfullt 👌🏻👌🏻Det syns vem du fått dina gener från 😉 ha en dejlig kväll 💕

  3. Ett stort grattis till din Mamma! Hon är väldigt begåvad, hon har en absolut perfekt känsla für stil, heminredning. Varför kör hon inte en inredningsblogg? Jag längtar att se mer….

  4. Usch vad läskigt! Du borde väl fa en adrenalinpenna om det hänt tidigare? Bara en säkerhet att ha OM du skulle reagera pa nagot igen.

Comments are closed.