PYTTEJULSTRUMPA TILL MAURITS

.

Hittade en så himla söt liten pyttejulstrumpa med kanin från Maileg (på Newport) som jag bara var tvungen att ge honom!

.
.
 

.

Klart lillebror också ska ha lite juligt

.
.

.

I fönstret – världens sötaste julbil (House Doctor)

.

.

Hello mina vänner!

.

.

Idag har jag bara varit SÅ trött hela långa dagen, zzzz. Det var ju någon form av supermåne inatt tror jag och då var det ju helt omöjligt att sova!  Jag är kanske varulv haha men jag har alltid supersvårt att sova när det är fullmåne. Någon som känner igen sig?? Och så åkte H iväg på en businesstrip tidigt imorse och ja det blev väl max 3 timmars sömn…och jag är ganska känslig för brist på sömn. Hela dagen blir som en dimma. Nåväl, nu är det (äntligen) kväll och dags att fixa middag-mata-bada-natta-göra läxor-mysa med tonåringar för den här mamman. Sen ska jag lägga mig och SOVA, oh my så härligt det ska bli:)

.

.

Ha en fin kväll så ses vi imorgon raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “PYTTEJULSTRUMPA TILL MAURITS

  1. Hej Undrar över din tv-bänk Bestå. Hur har ni löst det med fjärrkontroll och apparater? Måste ni öppna dörrarna varje gång ni ska använda dom eller funkar fjärrkontrollen genom dörrarna?

  2. Här har du en, jag kan aldrig sova om det är fullmåne. Jag brukar kalla det för tanten i mig, jag kan heller inte dricka kaffe sent på kvällen, då kan jag inte sova.
    Aldrig någon som har trott mig!

  3. Slår aldrig fel..vaknar runt 03:00 klarvaken i skallen men supertrött samtidigt. Kan inte somna Om, vänder & vrider på mig i flera timmar. Det händer att jag går upp ibland men oftast somnar jag om efter ngn timme. Kollar i kalendern och ja då är det nästan alltid fullmåne. Det sägs påverka vätskan som går i & ur våra celler som styr vårt välbefinnande och illamående bla. Något skumt händer iaf när dem där stora lampan står i sin fulla prakt 🌏🌝

Comments are closed.