NY VARIANT PÅ DEN SUVERÄNA VARDAGSVÄSKAN

.

Nytt i väsksamlingen!

.

.

Hej fredagsbloggisar!

.

.

Hoppas ni mår fint!? Det gör jag och ja, det är ju bra himla härligt med fredagar. Idag har jag jobbat undan en hel del och sen hann jag med en sväng ner på stan. Handlade lite sånt där småett och gått juligt, det är så mysigt att går int på stan i jultider. Småstaden har ett riktigt fint litet city och trots att all snö tyvärr smälte bort inåt (igår var det så vitt och fint!) och det duggade så fick jag den härliga juliga känslan. Köpte marsipangrisar och amaryllisfång vid torget och en supersöt Sockerbagardråäkt till Moje bla. Nu ska vi lyssna på julmusik (min lista ni vet:) och jag ska sippa lite gott rött och samtidigt laga riktig comfortfood i form av spaghetti aglio olio peperoncino, mmm (Chris O´Neills paradrätt har jag hört:) Men första får ni alltså pics på min nya väska!

.
.
 

.

Hur många By MB-väskor har det blivit genom åren? Ganska många iaf haha. Men jag tröttnar inte för de är bara så bra. Snygga, praktiska, rymliga och allt går ju i och man behöver inte vara så där livrädd om dem. Släpar ju ofta på både Macen och kameran, man är ju bloggerska liksom, och då är de perfekta:) Den nya modellen ovan heter Fedan och är lite djupare och går att stänga helt (bra!) Dessutom har den kaxigt leomönster och gula häftiga detaljer – me like! Och så är det så schysst att det alltid kommer med en liten avtagbar väska med By MB-väskorna för viktigheter eller sminknödvändigheter (läppglans, krämrouge och concealer ni vet:)

.

.

Önskar er en finfin kväll nu med mängder av m y s!

.

.

KRAM

.

.
.

Rekommenderade inlägg

18 thoughts on “NY VARIANT PÅ DEN SUVERÄNA VARDAGSVÄSKAN

  1. Handtag och detaljer i läder – väska i pvc (det är därför den är så tålig och tål typ allt;)

 1. Så snyggt med de gula detaljerna!
  Kan det vara så att knalliga accentfärger kommer mer till våren? 😉
  Vore kul att veta vad du jobbar med vid sidan av bloggen. Göra som Emma/att vara någons fru som beskrev och berättade!
  Kram

 2. Ett tips! Victoria på matplatsen gör reklam för samma väska och använd hennes kod för 20% !

 3. Just den där meningen hur många väskor behöver man är något alla behöver tänka på. Konsumtionshetsen som pågår just nu där alla vägrar ta ansvar utan överlåter den gladeligen till nästkommande generationer är rätt skrämmande. Och nej det hjälper inte att du är miljömedveten i andra val vi måste vara det hela tiden om vi ska ha en chans.

  1. Håller HELT med. Funderade på samma sak efter inlägget om handdukarna för en tid sen. Tvätta var tredje dag? “Göra av med handdukar”? En del av våra handdukar är över 10 år gamla och funkar prima, kvalitet håller. Förstår inte riktigt, kastar man sina handdukar bara sådär eller hur gör man annars av med dem? Jag fixar inte den här konsumtionshetsen längre och jag borde ju förstås sluta läsa bloggen och välja någon som inte tänker lika kortsiktigt. Tyvärr, Petra är trevlig och duktig men våra värderingar går nuförtiden helt isär.

 4. Snygg och bra med dragkedjan. 🙂
  Synd det är så dålig kvalité på de väskorna bara…
  Hade hellre betalat lite mer för bättre kvalité.

 5. Läcker väska!! Men du Petra är mycket läckrare, du är verkligen så vacker och bär upp allt så otroligt fint 🙂 Gillar din scarf och ditt ursnygga nagellack, kan man få tips på var detta är inhandlat?! Tack för en härlig blogg och all den inspiration jag får här!!

Comments are closed.