SNÖBLOMMOR

.

Har ni sett denna underbara advents-stjärna-blomma? Det har ni kanske för i år är de suuuperpoppis och faktiskt slut på de flesta ställen! Jag lyckades dock få tag på två (på Mästerblomman) att ha i fönstren matsalen och jag är så väldigt nöjd över dem. Tänk att något klassiskt kan bli så nytt och fräscht helt plötsligt? Lampan heter Snöblomma och kommer från Watt & Veke för de som inte vet och undrar. Magiskt fint sken och en stor adventsstjärna men väldigt ömtålig.

.
.
 

..

Jultider i matsalen; rosa amaryllisar, mossa (lägga bara mossa i en låg fin skål är så himla fint. Min blå är från Newport) och nu även Snöblommor

.
.

.

Lampa Louis Poulsen, ljusstake Svenskt Tenn, skåp Asplunds, kinesisk kruka gammal och bok, fötter och fågeltavla Newport.

.

.

Just nu håller Lolo, hennes bestie, Moje och jag (ja nästan) att torsdagseftermiddagsmyser i tv-rummet och ser världens sorgligaste film – The book of Henry! (Med bla Maddie Ziegler) Har ni sett den? Herregud vad tjejerna snyftar här is soffan, så fin, spännande och ledsam.

.

.

Och vet ni – jag har hittat ringarna! Min synska vän och kollega Emma skrev att de skulle finnas i en skål och yes det gjorde de ju. Lolo fann dem i en grågrönblå liten skål. Vilken lättnad och vilken grej va!:) (och tack för alla tips -ni är SÅ söta<3)

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “SNÖBLOMMOR

  1. Så fint du gjort hemma <3 Jag har massa frågor till dig här 😀 jag undrar om du någon gång skulle kunna visa ditt "inredningsförråd" där du förvarar alla saker du inte använder för tillfället, jag bor ganska litet och jag får knapt plats med mina saker, undrar lite hur du gör med saker du vill ha, men inte använder "just nu" skulle vara så roligt att se vart du förvarar allt, för jag antar att du även som jag kollar tillbaka och använder en del gammalt som man har. jag tänker mig att du går in i ett rum som du inrett med allt 😀 och plockar som i en affär och väljer ut, hm.. vad ska jag använda för ljusstake i köket nu, ex haha tycker du har det så fint, och du är en sån stor inspirationskälla för mig. Jag gillar inte att kopiera, men att inspireras det är en annan sak. Sen undrar jag vart du hittat den vackra blåvita urnan med amaryllis i? den var ju bara för fin. roligt när du har mer inredningsbilder nu igen.Kramar Christine

  2. Kan man bli kär i en lampa..JA, det kan man :). Vad använder du för lampa till denna för den ser så vit ut? Är lite allergisk över gula adventslampor nämligen

  3. Hej:)
    Jätte fin jul stjärna! Jag undrar vad den fina grå färgen på väggen heter som du har valt till rummet:)?

Comments are closed.