SKIN RENEWAL

ANNONS

.

Rejuvenating Serum!

.

.

Hello vänner!

.

.

Som ni vet är jag ett stort fan av innovativ hudvård och krämer och behandlingar och ni kanske minns att jag fick hem produkter från Swiss Clinic för att testa? Har ju tidigare skrivit om deras hudvård och kroppsbehandling. Nu har jag även provat på en mikronålsbehandling som man gör hemma. En skonsam enkel behandling som inte känns ett endaste dugg. Behandlingen betår av ett serum, Rejuvenating serum, och en roller, Swiss Skin Roller. som gör små kanaler i huden med  0,2 eller 0,5 mm långa nålar.

.
.
 

.

Du rollar huden i ansiktet och då tror  huden att den blivit skadad (pga alla mikrosmå hål) vilket gör att läkningsprocessen och kollagenproduktionen startar. Serumet kan tränga ner i djupare i huden och då jobba bättre med att bygga upp denna och stärka den och förbättra exemplevis ärr och reducera rynkor.

.
.
 

.

Har fortfarande en del acneärr men jag jobbar på dem! Hemmabehandlingen har hjälpt huden att lättare ta åt sig fukt och ge den en finare struktur (är ett bra hemmakomplement till klinikbehandlingar jag gör) Det gillar jag!

.

.

Här kan ni läsa mer om och även beställa Skin Renewal! Och glöm inte

.

a smile is the prettiest thing you can wear 

 

Obs! Missa inte SWISS CLINICS kampanj den 10-17 dec! Handlar du för minst 500 kr får du 30% rabatt på hela Swiss Clinics sortiment.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “SKIN RENEWAL

  1. Fin hy! Var har du köpt den praktiska spegeln som står på hyllan och de små gröna krukorna? Med vänlig hälsning, Jennie

Comments are closed.