DROTTNINGHOLMS MYSIGA JULMARKNAD

.

Pics från igår när vi lämnade ett snöigt Småstaden och hamnade i ett grön Drottningholm! Vi var där på julmarknad med småskatterna (de stora hade varit där dagen innan med sin pappa) Inte en superfräsch bloggerska denna 2:a advent kanske (var ju liksom julparty halva natten då jag och tjejerna hade SÅ kul) men att göra något mysigt är ju det bästa sättet att bli lite piggare:)

.
.
 

,

Det var s å fint trots saknaden av snö. Och kallt! Brrr. Moje och Bea var båda superpepp på marknad. Men först åt vi lite lunch..

.
.
 

.

På Karamellan! Väldans mycket folk var det där men till sist fick vi ju bästa platsen med utsikt över vattnet och jag tog en Gulasch som var jättegod. Moje åt köttbullar med gräddsås och pommes och var i sjunde himlen.

 
 
 

.

Sedan blev det alltså julmarknad för hela slanten uppe vid teatern och det var en så himla, härlig, fin, stämningsfull och lagom julmarknad. Inget tingeltangel och sånt där utan bara det man vill ha som brända mandlar, s t o r a mumsiga marsipanjulgrisar från Bräutigams (ett måste på julen) skinn, lovikavantar, granrenar, fiskedamm, renklämmar, varm korv, häst och vagn, sylt och ostar, hantverk och slöjd osv osv. Och själva slottet är ju himla vackert och pampigt (fast Bea blev lite besviken när hon fick höra att kungen och drottningen inte var där utan var inne i stan på Nobel istället:)

.

.

Nu ska jag sätta på mig jacka, mössa och Uggs och bege nig ner på stan för att skaffa ett tärnljus! Bea har luciatåg imorgon och det är samma visa varje år – alltid är det någon sån där lussedetalj som saknas (och jag är alltid ute i sista minuten:)

.
.

Ha en fin kväll nu!

.
.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “DROTTNINGHOLMS MYSIGA JULMARKNAD

  1. Åh, så mysigt, trots avsaknad av snö! Din fina sjal, vart kommer den ifrån? Har letat efter en med gröna toner 😊.

  2. Vi var på Drottningholm igår. Bästa julmarknaden alla kategorier! Viltklämman/kebaben var fö jättegod (och jag är en skeptisk själ).

  3. Ditt snygga grå nagellack har exakt den nyans jag letar efter, vilket är det? Märke och färg tack 💫💫💫

  4. Ser galet mysigt ut! Otroligt vackra och juliga bilder. Känner att jag inte hinner med allt julmys i år, buhuu. Eller så mycket jag skulle vilja hinna med. Men blir lite julbord och Lisebergs-mys denna vecka iaf. Kom hem från Palma igår efter att flyget blev försenad i över ett dygn pga allt snökaos som rått i Europa, helt ur fas nu känner jag. Men vi har haft det lovely, rekommenderar verkligen Palma i december! Vackert juligt överallt och samtidigt skönt väder.
    Kom hem till ett vinterland här på västkusten, wihooo! Julfeelingen!!
    Kram och natti

Comments are closed.