GLAD LUCIA & GLAD SOCKERBAGARE!

.

Sockerbagare i köket!

..

.

Todeloooo!

.
.

Åh idag är det Lucia! Kan vara det mysigaste som finns OCH känslosammaste. Ojojoj, igår var det Luciatåg i kyrkan med Beas lågstadieskolan och det var som vanligt så underbart fint. Yes kom en liten tår där, blir alltid s å rörd av Luciatåg med barn (och skolavslutningar:) Så himla himla bra skola hon går på, samma som Trulle och Lovisa gått, med så duktiga barn och fröknar och den har ju dans och musikprofil så det bjöds på stämsång och eftersläp och annat. Härligt.

.

Mojelito fick inte vara stjärngosse, tomte eller en pepparkaksgubbe imorse – nope han var sockersöt liten Sockerbagare! Tyckte den dräkten var mest perfekt för en busig 1-something som äälskar godsaker:)

.
.
 .

Klart man ska äta lussekatter och saffransbullar på Lucia! Mojes söta lilla dräkt är från Lindex om någon undrar.

.

.

Väckte alla barnen tidigt imorse och så bjöd jag på varm choklad med vispgrädde och risgrynsgröt och lussekatter och så blev det att se lite Lucia på tv:n innan alla skulle iväg till sitt! Mysigt mysigt. När jag var liten gick jag själv alltid upp och lussade för mamma och pappa på Lucia men det har aldrig hänt här hemma haha. Fick för morgontrötta skatter kanske;)

.

.

Önskar er alla en fin dag nu! (Här ligger Småstaden inbäddad i snö – så fint)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “GLAD LUCIA & GLAD SOCKERBAGARE!

  1. Vilken sockerbagare så söt att man vill äta upp honom, förgyller verkligen Lucia , må så gott.
    Hälsningar yvonne

  2. Du är verkligen hur duktig som helst på att klä dina barn i fina ”kostymer” till olika högtider 👌🏻

  3. Orkar inte va söt!!!!! Så gullig! I Usa firas inte Lucia och saknar det varje år, får titta på youtube, bättre än inget, men verkligen inte samma sak. Kram, ha en fin dag

Comments are closed.