VINTERHUDEN & DERMAPEN SKINBOOSTER & ETT ERBJUDANDE TILL ER

 

ANNONS

.

Vet att ni är ett gäng läsare som, precis som jag, är nyfikna på diverse hudbehandlingar och vad man kan göra åt de eventuella hudproblem man upplever att man kanske har. Jag är ju 45 år och är (numera) väldigt mån om huden och försöker göra det bästa åt den, inifrån och ut. Ett fräscht yttre gör helt enkelt att jag mår bra! Nej huden är inte perfekt och utan skavanker och jag har bla mina jobbiga akneärr (haka och tinningar) men jag försöker helt enkelt ge den det bästa jag kan. Smörja och pyssla om huden och med jämna mellanrum gå på olika  behandlingar ni vet. Det som är plus med just min hud är att jag inte har särskilt många djupa veck och linjer och speciellt inte nu efter höstens Dermapenbehandlingar på Akademiklinikens Walk In här i Västerås. Jag har ju gjort en hel kur med tre behandlingar hos Lina (världens bästa behandlare) och den heter Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement. Det är alltså en behandling som tidigare var två – Restylane Skinbooster som injicerades (med nålar) och Dermapen (microneedling). Helt smärtfri, snabb, effektiv och väldigt återfuktande, Min struktur på huden har blivit en helt annan, det yt-torra är liksom borta och porerna har minskat rejält (och då får man ju även tänka på att det är ett helt annat torrare klimat nu än innan jag gjorde min kur) Ja jag ÄLSKAR Restylane, det är det absolut bästa om man vill ta i lite extra med huden. Naturlig hyaluronsyra som består av små molekyler och som gör precis lagom mycket. Gjorde min  allra första Restylanebehandling redan år 2000 (på Akademikliniken) så jag vet vad jag pratar om. Inte något jag skriver för att jag får betalt alltså – det ä r så bara. Annars hade jag aldrig gjort alla dessa Restylanebehandlingar:)

.

Mina bästa skönhetstips är att jobba för att få en så bra hud som möjligt, det är nummer ett. Lägg mesta krutet på den. Spelar ingen roll om du är supervältränad eller kanske perfekt  nyfrissad osv om din hud är ledsen och sorgsen. Det är huden som syns mest och som visar om du mår bra eller kanske mindre bra. Hud som strålar är det vackraste som finns och jag är så avundsjuk på alla de som får behålla en perfekt hud genom hela livet (och då menar jag inte helt rynkfri – det är bara fint med naturliga glada rynkor:)

 
 

.

Jag får lite då och då höra att jag ser yngre ut än mina 45 år och det är inget jag kanske direkt strävar efter men lite roligt är det ju så klart (Även om jag har fått ”hjälp”;) I övrigt har jag botox mitt i pannan (mest för att ta bort lite tunga muskler över ögonen) och i kråksparkarna och lite i mungiporna (Läpparna har jag inte gjort sedan i somras) Små små fix som gör ganska mycket. Här kan ni för övrigt se hur min hud såg ut innan Dermapen Restylane Skinboosterbehandlingarna om ni är nyfikna.

 

..

 

 

Vill du läsa mer om Akademiklinikens unika Dermapen Restylane Skinbooster behandlingar kan du göra det här.

.

Och vet ni vad jag har ordnat till alla er som önskar göra en behandling? Jo en finfin rabattkod som ger er hela 20% off på en valfri hud- eller injektionsbehandling (Botox, Restylane, Dermapen mfl) på Akademiklinken! Mer info om detta fina erbjudande och hur du bokar din behandling hittar du här!

.

.

Önskar er alla en fin dag!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “VINTERHUDEN & DERMAPEN SKINBOOSTER & ETT ERBJUDANDE TILL ER

  1. Spännande. Alltid kul att läsa om olika metoder för att förbättra hudkvaliten. Du gjorde tidigare reklam för Swiss Clinic och deras produkte. Hur ofta gör du den hemmabehandlingen och hur kan den kombineras med dina behandlingar på Akademikliniken? Använder du Akademiklinikens serum när du använder rollern från Swiss Clinic eller bra deras egna produkter?

  2. ursäkta, en helt annan fråga! Försöker finna på din blogg varifrån ditt rutiga köksgolv kommer ifrån? Hoppas du svarar! Tack

  3. Jag tycker nog att 45 år är fortfarande relativt ungt. Det är oftast efter 50 som åldrandet blir mer synligt. Hade nog gissat på att du är runt 45, men en fräsch sådan! Roligt med behandlingar som ger lagom resultat, har oxå provat dermapen och gillade det.

  4. ”Efterbilderna” har ju ett annat fokus/redigering- så lite svårt att se verkligt resultat! Men nåt måste man ju hitta på när man ska göra reklam 😉

  5. Du ser jättefin och fräsch ut! Jag har också tyvärr en acneärr som jag gärna skulle vilja göra något åt. Jag klickade in och kollade på akademiklinikens hemsida, men det är ju rent omöjligt att få reda på priset. Man kunde boka och få massa annan information men just priset verkar hopplöst att få reda på… Kul att du är nöjd med din behandling. Kram och tack för din sida 🙂 Jag prenumererar på många bloggar men ser alltid fram emot inlägg från just din.

Comments are closed.