TREDJE ADVENT

ANNONS

.

Idag har vi tredje advent (redan!) och då ser jag tur så här (pics taget innan vi ska ner på stan och äta!) Så himla mysiga tider nu och jag har verkligen fått en riktigt skön julfeeling i hela kroppen. Vill bara baka och pyssla och mysa non-stop:) Tredje ljuset tändes idag  som ni alla vet och nu är det alltså bara 1 vecka kvar till jul… Hur känns detta faktum för ?? Är det soft och alla klappar redan inslagna och klara eller är det mesta lite halvfixat som hos mig? Har nog iofs köpt det allra mesta nu (varit riktigt duktig tomtemor de senaste dagarna) men några grejer är ju kvar och den här tomten har inte slagit in ett enda paket..Och det ska minsann inte göras dan före dan som så många gånger förr! Nej å ska det bara bara slappas på kvällen och laddas inför julafton och sippas glögg och duttas julbingo (tänk ett år var jag ute på Erikslund – det enorma köpcentret i Småstaden – ganska sent kvällen före dan och for runt och fixade det allra sista det vill jag aaldrig vara med om igen. Men fy och usch vilken extremt oskön sak att syssla med  på uppesittarkvällen:/)

.
.

.

Gillar ni min dagens kanske? Det gör jag iaf! Åh den där blusen, den ska ni köpa om ni vill ha något sött, fint och en aningens raffigt (vilken optimal blus liksom haha:) Från Baum och Pferdgarten och halsbandet med lyxig droppformad gnistrande sten som ligger ”rätt” är från Caroline Svedbom. .Och vet ni – Country Dreams har 20% på allt just nu med HOUSE20 så passa på om ni ”gillart” (lite coolare julaftonsoutfit kanske om man tex inte vill ha kjol eller klänning – tips)

..
..

 

.

Byxorna jag har på är ett par riktigt smickrande tighta leggings från Mos Mosh med skön lite hög midja. Har ju en del rumpa och ska jag  ha så här tighta byxor måste de sitta b r a och det gör dessa. Håller in och så. Tycker det är snygg med lite tighta brallor när man har en blus med så här mycket volanger och volym (Både blus och byxor har jag strl 36 i, de är ganska rymliga) Pumpsen är mockavarianter från By MB.

.

.

Som sagt 20% på ALLT hos Country Dreams just nu!!! Idag och imorgon till kl 24.00 gäller det. Använd bara koden HOUSE20 i kassan så dras rabatten av på dina varor.

.

.(Om någon kanske funderar över silvriga adventsljusstaken på spisen så har jag köpt den på Newport och den kommer från Skultuna. Ljusen + urna är också från Newport. Metallgranen som skymtar är köpt på Store. Många har visst undrat över detta:)

.

.

Önskar er alla en finfin fortsättning på söndagen nu!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “TREDJE ADVENT

  1. Åh! Det skorna hade varit perfekta till en bröllopsfest jag ska på! Vad heter modellen, hittar tyvärr inte åt dom!
    Trevlig söndag!

      1. Vad tråkigt du väljer att svara på vissa kommentarer & andra inte, i samma fält! 🙂 hoppas på svar på min fråga!

  2. Vad säger du till dina döttrar angående kroppsform när du tycker en stl 36 ”är en del rumpa” som måste hållas in osv- jag försöker passa mig skitnoga att inte nedvärdera mig själv inför mina barn- Ser du dig själv som en förebild för småmulliga unga tjejer med att ständigt påpeka fel o brister (som i mina ögon inte är några brister) – jag fattar inte varför detta skrivs ut- är det en del av det hemliga receptet för att ha en bra blogg eller vad (är det tex för att få kommentarer i stil med ”neeej du ser jättefräsch uuut”). Förklara gärna!

Comments are closed.