TACK FÖR I ÅR!

.

Todeloooo!

.

Så här på årets allra sista dag vill jag bara säga ett stort t a c k till alla er som kikar in här hos mig! Åh vad jag är glad över er och över alla hälsningar som ni lämnar. Ibland blir ni irriterade på mig och det får ni bli, alla är vi olika och tänker olika och ser olika ut och har olika prioriteringar i livet:) Men vi är alla damer här på samma planet och egentligen vill vi ju bara må bra och trivas inte sant! Brukar med jämna mellanrum skriva här på HofP att det viktigaste av allt ändå är att vara schysst och det är det. Inte lägga energi på att irritera sig på tusen och en saker hos andra utan försök vara positiva och se det bästa. Inte vara avundsjuk på andras framgångar och glädje utan glädjas med! Att se det som är bra i det man har omkring sig och har man det kanske jobbigt och tråkigt så kan man göra en ändring. Jag har själv varit med om stora förändringar i mitt liv som ni vet och det var det bästa som kunde hända mig. Förändringar är ju ibland riktigt läskiga och jobbiga men det är ibland absolut nödvändiga och känslan när man gått igenom en sådan tuff sak är fantastisk. I made it!

.

Nyårsafton är inte alls min favvohögtid faktiskt! Lite ångest över hela alltet tycker jag – gaaah året som gick så himla fort och så ska man göra något slags bokslut  och sammanfattning och summering och sen ska det vara nystart och nya krav och dieter och gud vet vad. Nej avskyr listor och har alltid gjort (Blir så när man är uppväxt med en extremt strukturerad far som ÄLSKADE att ge en to-do-listor haha;) Nyårsafton är en sån där kväll som måste bli w o w och som nästan aldrig blir riktigt det, hundratals festkvällar har ju faktiskt varit såå mycket roligare än just nyår! När man var ung var det bara en låång kväll med oändliga köer, för tunna kalla partykläder, för mycket bubbel och skyhöga förväntningar som aldrig infriades inte sant. Och nyårsdagen sen med TUNGT huvud och begynnande förkylning (pga förfriskningar och förfriskning) Brrr. Nej det blir minsann ingen summering och inga löften här på min blogg idag! Jag ska fortsätta njuta av livet även nästa år och vara snäll mot de jag har omkring mig, simply as that.

.

Och ikväll ska vi bara mysa här på Gotland och äta massa godsaker inne i v ä r m e n:)

.

.

Ha nu en härlig nyårsafton finingar, GOTT NYTT ÅR och så ses vi 2018 igen!

.

.

PUSS & STOR KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “TACK FÖR I ÅR!

 1. Gott Nytt År! Här hemma blir det bara god mat och alkoholfri dricka med bara våran familj. Precis såsom vi vill ha det!

 2. Håller med dig, nyår är inte favorithögtiden. Alldeles för många krav och för höga förväntningar. Gott nytt år på dig, hoppas på fortsatt härlig läsning och inspiration på din blogg under 2018!

 3. Tycker också att det är ångestladdat med nyår. Skönt när det är över! Då ska jag köpa mig en LV (en ljus neverful som du har). Vilken storlek har du? Skulle bli så glad om du svarade 🙂 Du är så himla fin i den också.
  Gott Nytt År!

 4. Åh så befriande, ingen summering och inga löften. Satt själv och skulle försöka få till det p min bloggen också men struntar helt enkelt i det också. Gott nytt år önskar jag dig.

 5. Trevligt att läsa, när du som stor influencer inte köper hela ”upphypade grejen” kring nyår..
  Bra att du går lite mot ”strömmen” och skriver det som många säkert också tycker inför högtider. Det inspirerar säkert!

 6. Ibland uttrycker du dig som en dum blondin. Bara ett måste med raketer, hur upplyst är du ?????

 7. Gott nytt år till er alla! Visst är nyårsafton laddad med känslor och förväntningar och precis som du säger nästan aldrig blir det som man tänkt sig. Men nya tider är nya möjligheter ….. 2018 blir ett fint år 🧚‍♀️🍸🎈🎉

 8. Blir ofte litt irritert på deg, særlig når det gjelder å shoppe og kjøpe nye ting, men synes dette var et godt innlegg. Godt nyttår og kjøp så mye raketter dere vil, la oss ergre moralpolitiet litt!

 9. Ser frem mod at følge din inspirerende og dejlige blog I årene fremover:) Godt Nytår til dig og dine:) Mange hilsener fra Danmark

 10. Gott Nytt År Petra! Tack för alla underbara bilder och inlägg under 2017❣️Jag hoppas 2018 blir lika fin😊Stor kram från Skåne

 11. Vad skönt att det finns andra än jag som känner så! Egentligen är det en dag som alla andra. Låter som underbart att fira inne med nära vid en öppen spis!

 12. Godt nytt år Petra, og jeg føler akkurat som deg når det gjelder nyttårsaften. Men et nytt år blir det, og bra håper vi det blir. Klem

 13. Tack för en inspirerande blogg och jag håller fullständigt med angående nyår, finns så många andra festkvällar som är roligare än nyårsafton! Julen är mycket viktigare för mig o min familj. Vi hade tänkt laga trerätters på nyår med barnen o bara mysa hemma, men så frågade kompisfamiljen om vi ville komma över på middag…blev en lugn o mysig nyårsafton med massa glada skratt o trevliga samtal och god mat o dryck.
  Kram

 14. Så mysigt ni verkar ha det på ”öjn”! Gott Nytt! Hoppas på mer fina pics från er fina trädgård när våren så småningom kommer.

Comments are closed.