GRACEFUL LOUIS VUITTON

.

.

God kväll vänner!

.

.

Här kommer en hälsning från en h a p p y bloggerska just nu uppkrupen i en soffa i ett ensligt hus ute vid havet! Ett gott glas rött i ena handen och kikar in till er här på lapen med den andra. Magen är full av pappas otroligt goda Spagetti Bolognese och snart ska vi se på film här. Så himla mysigt.

.

Idag har vi varit en sväng till ett soligt Visby och är var det lika fint som vanligt. Skulle helt på allvar kunna bo i Visby på heltid, förstå så härligt att alltid få vara i den där miljön. Som att bo i en saga!

 
.
.

.

Här har ni dagens jag spatserandes över gatstenarna på väg för att äta lunch!

.
 
 

.

På axeln –  min julklapp!

.
.

.

En Graceful från Louis Vuitton låg i julklappen från H (Vet att ni är många som undrar:) En helt ny modell från LV och inget jag hade önskat men hemskt gärna önskade ändå så klart. Tänk att han valde så rätt. S å fin, klassisk, rymlig och praktisk!


..
 


.

Lunchen åt vi givetvis på Strykjärnet, stamstället i Visby och skatternas absoluta favorit. (Där serveras man bara galetter och crepes a la Normandie så vi känner oss som ”hemma”:) Jag valde en galette med kräftröra som var helt galet smaskig. Mmmm.

 
.

 

.

Så blev det lite shopping inför Nyårsaftonen imorgon och H fixade raketer för det måsta man ju bara ha när det bli ett helt NYTT år!

.

.

Ha nu en förträfflig lördagskväll girls (den allra sista 2017!) så ses vi ju imorgon igen!!!

.
.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “GRACEFUL LOUIS VUITTON

 1. Nä man måste inte ha raketer för att det är ett nytt år. Du som har haft hund borde väl veta det!

  1. Exakt! Så egoistiskt tankesätt. Hoppas varje år på ett förbud! Får se vad 2018 kan komma med….

 2. Nej det måste man inte. Rätt egoistiskt att köpa raketer idag när ALLA vet hur illa vår djur både tama och vilda mår av dem. Och dessutom vilka oerhörda miljöföroreningar det medför. Så nej det är rätt ocoolt och inte så classy att skjuta upp raketer.

 3. Jag brukar inte kommentera men här måste jag faktiskt sätta ner foten och hålla med dom andra angående fyrverkerier. Jag har hund och hon är inte rädd men hon kan bli. Och tänk på alla vilda djur, hästar osv som får ångest av alla dessa raketer och smällare. Sen självklart tycker jag att det är fantastiskt vackert med fyrverkerier men det är väl inte en självklarhet att man måste ha dom? Hälsningar A

 4. Nej, man måste VERKLIGEN INTE ha fyrverkeri till nyår, och inte annars heller. När man vet att djur plågas, både tama och vilda, och vilken miljöpåverkan det har, då borde alla förstå att avstå. Det är en väldigt egoistisk handling.

 5. NEJ, man måste verkligen inte ha raketer. Jag har en hund som i morgon skakar av rädsla, vill krypa ur sitt eget skinn & inte vet var han ska ta vägen under denna hemska kväll. Nyårsafton har blivit en plåga även för oss i familjen då vi inte längre kan fira pga av människors egoism utan en tanke på hur plågsamt detta är för djuren. Allt fokus går till att lindra obehaget för hunden. Så snälla alla som tänkt skjuta av raketer imorrn..tänk en gång till & gör det enda kloka valet-skippa detta.

 6. Nej, man måste absolut inte ha raketer. Tvärtom! Det finns inte ett en enda anledning till att skjuta rakteter någon gång överhuvudtaget och det är en ren fröjd att kommun efter kommun nu inför fyrverkeriförbud året om. Det är elakt både mot tama djur och vilda djur och så är det en ren pest mot miljön. Tänk ett steg längre för en gångs skull!

 7. Så snygg väska och härlig julklapp! Gott nytt år Petra, och tack för all inspiration 2017!! Kram från Karin i Bromma

 8. Hej! Håller med de andra här ovan. Ta ställning och skippa fyrverkerierna! Mina hundar har inte varit rädda (ännu) men vi har vänner till oss som fick avliva sin fina hund pga smällare. Det blev värre och värre för varje år och till slut så var den rädd i vardagen när bildörrar slog igen, flygplan mm. Det gick ju inte längre att ha det så för hundens skull. Nej, så himla egoistiskt att inhandla smällare. Trodde att du var mer ”upplyst”. Du har ju också haft egna hundar.

 9. Väldigt snygg väska, Gott nytt år o tack för all inspiration under året. Ser fram emot 2018

 10. Jag brukar aldrig kommentera de bloggar jag läser men känner att jag måste det nu. Det finns faktiskt inget m å s t e i att köpa och smälla av raketer på nyår, oavsett om det har med djur eller miljö att göra.

 11. Raketer är verkligen inte ett måste!
  Tänk på alla vilda och tama djur!
  Tummen ner för det valet.
  Tack gode gud blir detta förbjudet inom ngt år.
  Min lilla hund lider och är livrädd varje nyår.
  Tänk om och skippa raketerna!

 12. Väskan är bara sååå snygg! Men, som övriga ovan skriver, raketer är verkligen inte ett måste, tvärtom faktiskt. Läser ständigt i media om hundar och djur som mår så himla dåligt av detta fullkomliga vansinne. Lite tanklöst uttryckt av dig Petra. Önskar alla en trevlig nyårshelg UTAN raketer!

 13. Jag känner flera vänner med hundar som inte bryr sig det minsta om raketer, men tycker jättesynd om dom som lider såklart!
  I vår familj har vi aldrig köpte/använt en endaste raket, men kan ändå inte tänka mig en nyårsafton utan? Det är ju bara så vackert och magiskt att titta på…🎊🎉

 14. Jag är heller inget fan av raketer. Har en kompis som är plastisk kirurg (aterställande primärt) och hon säger att det finns Inga ”ofarliga” raketer. Om man sett allt vad de kan astadkomma borde de förbjudas. Fyrverkerier under kontrollerade former tycker jag är ok för dem som vill ha det. När jag pluggade i Lund för hundra ar sedan var det alltid kemistudenter som (nyktra!) skötte hela spektaklet vid Lundagard. Vi har heller inga problem med var hund/raketer, men det är ju ett helv-e för väldigt manga hundar etc.

 15. Gott nytt år till dig Petra och tack för 2017✨! Väskan👍⭐️!! Ser fram emot ett fantastiskt 2018 med löfte om ett hälsosammare liv och mycket kärlek❤️
  Stor kram till dig

 16. Wow .vilken fin väska!!! Förstår att du är happy! Mysigt med en sväng Visby. Jag har besökt Gotland en gång o älskade Visby, så himlans pittoreskt och mysig stad.
  Kramar

 17. Jag reagerade också på raketerna och har tyvärr också en livrädd älskling här hemma som mår fruktansvärt dåligt av dem. Det är en plåga av fruktansvärd ångest och lidande varje nyår för vår älskade hund, usch, precis som de andra djurägarna beskriver här :(. Och tyvärr smälls det inte bara på nyårsafton utan flera dagar innan och ibland efter. Han blev skrämd av smällare som valp när vi var ute och kissade på eftermiddagen då två ungdomar kastade smällare en bit bort från oss och är sedan dess panikslagen varje år. Nej, jag är inte heller av den åsikten att det vackra med raketer är värt att utsätta djuren för detta. Grannarna har dessutom hästar och det är fruktansvärt att höra hur de mår under nyårsafton: (

Comments are closed.