Y A S U R A G I

.

Tadaaa – vårt badrum just nu! Med panoramautsikt över fjärden nedanför och klassiskt japanskt badkar. Huur fint som helst.

.

,

Här kommer ett snabbt “Hallå” från mig! För vi, jag och H. har nämligen kickat igång detta år 2018 på allra allra bästa romantiska sätt genom att checka in på spa och vi är nu som så många gånger förut på Yasuragi i Stockholm. Mmm. Det japanska spa-hotellet som jag fullkomligt älskar. Maten, människorna, miljön, badceremonierna och rummen – axlarna åker alltid ner en par cm när man kommer hit och det allra bästa (nästan) är att man inte behöver packa något innan ankomst! Allt finns ju här på hotellet (ja tandborste kan ju vara bra att med;) och alla har exakt likadana badkläder och badrockar. Man äter tom middagen i sin yukata osminkad och med en tofs på huvudet. Restauranger och hela badet är helt nyrenoverat (nyöppnades igår) och det är s å himla snyggt och fräscht.

.

Nej nu ska jag trippa ner till badavdelningen en sväng här men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Y A S U R A G I

  1. Yasuragi är dödstrist att läsa om, såvida man inte får bilder på de nya detaljerna (som du nämner men inte visar bilder på).Dig i säng, soffa, in och ut ur anläggningen: Gäsp! Antingen älskar man stället, som du, men då kan man det hela. Eller har man varit där, och tyckte, trevligt, men inte mer än så. Det som händer med din blogg nu, när dina fina ungar inte vill vara med är att du måste tänka om. Eller kan du strunta i det, men jag tror det svider, för det här har ju varit din inkomstkälla. Du kan ju inte inreda huset hur många gånger som helst heller, så där tappar du intresse också. MEN, det kan ju vara så att detta bara ligger hos mig, du kanske har massor med bloggisar som är lika på som du är van vid? Och att det är jag, som ska tacka för en fantastisk tid som läsare och söka mig annanstans? Jag kommer aldrig att glömma den dag jag hittade din blogg! ÄNTLIGEN! EN SNYGG BLOGG! Du har givit mig många ärliga inredningsögonblick! Glömmer heller aldrig en makalöst vacker julbild på dina vackra barn i julkläder utomhus, med snöflingor och det hela. Dina makalösa pepparkakshus inye att förglömma! Men dig i en dubbelsäng, i en soffa och in och ut ut Yuasuragi, där dog det, kände jag. Önskar dig allt gott med din fina familj, ditt vackra hem, dina föräldrars och svärföräldrarsminst sagt fabulösa fritidsboenden. Du kommer inte att höra av mig mer. Och inte sakna mig heller. Puss och kram!

  2. Trevligt inlägg om Yasuragi!
    I ditt förra inlägg hade du snygga mjukiskläder. Var hittar man dessa?
    Tack för trevlig läsning i din blogg, jag finns kvar som läsare. God fortsättning på nya året! 💕

Comments are closed.