BESÖKA JAPAN (I SVERIGE)

.

Pics från vårt rum på Yasuragi! Sobert, avskalat och avkopplande och väldigt japanskt..

.
.

.

 

Lugnet. Tystnaden. Halleluja vad välbehövligt ibland. Nyvaken utvilad jag i sängen (sov i 10 timmar i sträck zzzz. Underbart)

.
.


,

Frukost!

 
.

.

Vår terass var det direkt inte något fel eller hur!? Ljuvligt. Dock var ju det inte terassväder direkt men k ä n s l a n ni vet och utsikten. Mmmm.

.
 
 

.

Ombytt och klar för att ta mig ner till det nya badhuset (som jag inte har på bild då det är foto/mobilförbud på alla offentliga platser på hotellet. Ett BRA initiativ tycker jag! (Trots att jag ju är en av Sveriges större bloggerskor och fotar typ hela tiden:) Baddräkten jag har på mig är samma som alla andra damer bär på Yasuragi (det är alltså deras egna precis som duschprodukterna som finns överallt) Badhuset är verkligen en upplevelse men ni får helt enkelt ta er till Hasseludden uppleva det på riktigt (värt resan jag loovar)

 
 

.

Och så mycket god nyttig japansk mat vi har ätit!! Två luncher och en tre-rätters-middag blev det och precis allt var lika bra. Måste bara lära mig laga japansk mat (alltså sånt som inte är sushi) Älskar de där smakerna de använder.

.
.


.

Nöjd och avslappnad jag lämnar Yasuragi! Så skönt och mysigt att göra en liten romantisk trip ibland på tu man hand. Vi är ganska dåliga på det jag och min honey men jag hoppas att vi ska få till det lite oftare iaf. Man blir ju liksom lite nykär när man bara är två igen en liten stund och det är såå härligt!

.

.

Men nu är vi alltså hemma igen hos våra skatter! Vi har ätit fajitas till middag och dansat disco och nu sover de små så sött och jag ska uppdatera mig lite på nätet om vad jag missat under det senaste dygnet:)

.

.

Ha en skön kväll girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “BESÖKA JAPAN (I SVERIGE)

  1. Härligt att du gillar det så mycket, spa är dock inget för mig! Men jag tycker allt du o H är väldigt bra på egentid, som detta o middagar osv. Min man o jag har inga möjligheter, någonsin, tyvärr! =(

  2. Vilka härliga bilder. Detta måste vi verkligen testa nästa gång när vi är i Sverige. Ha en riktigt bra dag där hemma. Kram från oss

Comments are closed.